mancarimi in zona genitala

buna
as avea si eu o intrebare...de vreo cateva zile am niste mancarimi in zona genitala si o secretie transparenta alburie...ati putea sa-mi ziceti ce medicamente sunt indicate?
as avea si eu o intrebare...de vreo cateva zile am niste mancarimi in zona genitala si o secretie transparenta alburie...ati putea sa-mi ziceti ce medicamente sunt indicate?
4 comentarii

draga mea, si eu am avut aceasta problema... este vorba de o boala numita candida, candidoza vaginala, care apare din cauza administrarii excesive de antibiotice sau a lipsei de igiena corespunzatoare. Cel mai frecvent tratament de care am auzit se face in 3 zile, astfel: 3 ovule gynozol de 400 administrate seara, inainte de culcare, o pastiluta de flucovin-doza unica, si ca unguent - un tub de clotrimazol. Ca remediu natural, stiam de iaurt... care se tine timp de 6 ore pe un calorifer, iar apoi se introduce cu o siringa in vagin. Cam atat stiu eu de aceasta problema.

pai eu acum urmez un tratament cu antibiotice...trebuie sa intrerup tratamentul cu antibiotice si sa-l urmez pe cel de care zici tu, sau pot sa le iau pe amandoua?

e bine sa eviti tratamentul cu antibiotice, adica infectiile...mai ales ca antbioticile, daca iei anticonceptionale, diminueaza si efectul lor.. parerea mea este sa nu le iei impreuna, pt ca printr-o parte incerci sa te vindeci, iar prin alta iti faci rau...

La 500ml apa fiarta si racita pui cam 1/2 lingurita rasa de bicarbonat de sodiu alimentar si-l folosesti la spalaturi locale.De la farmacie cumperi Tantum Rosa pliculete pt.acelasi scop.Atentie la ce medicam. inghiti, sunt toxice pt. ficat!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1mancarimi ale labiilor
- 3inainte de ciclu... mancarimi in zona genitala si usturimi la urinare
- 1Naparlirea Penisului, Este Grav ?
- 6mancarimi genitale la fetita de 5 ani
- 3dureri la urinat + senzatie de urinare frevcventa + usore macarimi
- 2de cateva zile ma tot mananca in zona genitala...
- 9herpes genital?
- 5bube si macarimi zona genitala
- 4Prezint uneori mancarimi in acea zona, insa nu foarte deranjante, care dispar odata cu bubitele
- 3mancarimi la 2-3 zile dupa dezvirginare
- 7Scurgeri, mancarimi... contact sexual neprotejat
- 5Mancarimi genitale si miros urat care ulterior s-au transmis catre zona anala...
- 3secretii vaginale urat mirositoare
- 2Ajutor: Pete roz Mancarimi zona inghinala
- 3de vreo 6 luni am mancarimi in zona inghinara si imi apar foarte des
- 1Usturime in timpul urinarii si usoara mancarime dupa
- 2Mancarimi la menstruatie
- 0Roseata pe una din labiile exterioare
- 2Mâncărimi în zona genială, usturime la penetrare
- 16Salut! dimineața picătura galbena mancarime usoara pe canalul penis nu miroase
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala