fondul de ten si acneea

am o intrebare pt dna prof univ zbranca.sunt o fosta pacienta de-a dumneai.este un medic minunat si ii multumesc cu ocazia aceata :) vroiam sa stiu ce fonduri de ten din comert kre sa aiba acoperire mare poate sa-mi recomande tinand cont k am un ten mixt si cu acnee.dak nu poate dna dr sa-mi raspunda, poate-mi raspunde altcineva.va multumesc.imaneg
2 comentarii

important e sa ingrijesti corect tenul, demachere, tonifiere, hidratare..., astel il ajuti sa aiba un ritm de viata normala, si apoi sa alegi produse pt ten mixt, dar mai usor e sa te indrepti pentru produse pentru ten sensibil, au o acoperire mai larga

multumesc pt raspunsul dvs.consider k imi ingrijesc coresc tenul( demachiere, tonifiere, hidratare) cu produse din farmacie pt ten mixt si cu acnee.vroiam doar o recomdare de marca pentru fondul de ten kre sa aiba acoperire mare si sa fie indicat tenului meu.din pakte in farmacii aftfel de produse (gen vichy sau avene sau alte marci de incredere) nu au moste la fondul de ten si din aceasta cauza as fi vrut o recomandare.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5tenul sensibil
- 3Cum pot sa scap de cosuri?
- 32Cosuri purulente, inestetice, care dau o stare de mancarime.
- 1acnee?
- 17acnee severa chistica si pustuloasa
- 9acnee rebela!!
- 5acnee in urma predison
- 7Acnee rezistenta
- 6acnee si cicatrici
- 1Bioptron. Acnee. Cicatrici
- 1probleme cu acneea
- 4Ce stiti de Maskrym? Il folosesc de 5 zile si nicio imbunatatire parca...
- 3Acnee, matreata, ati facut curatare cu laser?
- 5ovarul distrofic cauza tenului acneic?
- 1extractul din samburii de grapefruit pt acnee
- 2acnee chistica
- 1Acnee in zona barbiei!
- 1Despre niste bubite si cosuri
- 1Acnee
- 1Acnee ușoară
Mai multe informații despre: acneea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: