transplant de piele
Buna ziua, am si eu o intrebare!
Mama mea a suferit in septembrie o fractura deschisa si a fost operata.Dupa o saptamana a facut o infectie in urma careia a trebuit sa i se curete zona resepctiva si a ramas cu o gaura care mai apoi a fost acoperita printr-un transplant de piele.
Problema este ca nici pana la ora actuala rana nu i s-a inchis, continua sa supureze in unele locuri.Mentionez ca i s-au extras toate brosele ce au fost implantate, deci teoretic nu mai poate fi vorba de respingerea corpului strain asa cum s-a presupus initial.Fractura a fost una de gamba, iar grefa a fost prelevata de pe coapsa.De asemenea inainte de transplantul de piele a facut si 5 sedinte de terapie hiperbara!
Va multumesc si astept raspunsul d-voastra.
Mama mea a suferit in septembrie o fractura deschisa si a fost operata.Dupa o saptamana a facut o infectie in urma careia a trebuit sa i se curete zona resepctiva si a ramas cu o gaura care mai apoi a fost acoperita printr-un transplant de piele.
Problema este ca nici pana la ora actuala rana nu i s-a inchis, continua sa supureze in unele locuri.Mentionez ca i s-au extras toate brosele ce au fost implantate, deci teoretic nu mai poate fi vorba de respingerea corpului strain asa cum s-a presupus initial.Fractura a fost una de gamba, iar grefa a fost prelevata de pe coapsa.De asemenea inainte de transplantul de piele a facut si 5 sedinte de terapie hiperbara!
Va multumesc si astept raspunsul d-voastra.
4 comentarii
Ati incercat sa consultati si un medic homeopat ?
Nu am apelat decat la medicul care a efectuat operatia.
Problemele care apar in urma unei operatii si aici ma refer la probleme de piele. se trateaza foarte usor cu ajutorul homeopatiei, asta ti-o spun sigur pentru ca si eu am fost operata si remediile homeopate m-au ajutat. Daca vrei sa-ti recomand un medic homeopat bun spune-mi in ce oras locuiesti.
as dori mai multe informatii despre transplantul de piele
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Un fel de cos langa nara dreapta care nu se vindeca
- 65pete rosii pe piele
- 3de cateva saptamani ma mananca toata pielea
- 5Acum 2 saptamani mi-au aparut niste blandute au disparut si acum au reaparut
- 17pete maronii s-au extins pe gat
- 7pata pe umar mare maro de la soare, cred
- 6Pustule pe piele
- 461Mibazonul, benefic sau nu?!
- 24mancarimi pe baza nervoasa?
- 5pielea se albeste dupa o saptamana si pe urma se cojeste. Doctor dermatolog; urolog bun in Constanta
- 6I s-a pus diagnosticul de lichen spinulosum, ce se poate face?
- 8psoriazis cam de 5 ani
- 5pete rosii pe piele
- 2Probleme piele maini.
- 1Pata rosie sub piele
- 0Pete pe corp rosii-maronii
- 5Bubite pe piele inexplicabile...
- 3mancarimi, intepaturi sub piele
- 7Boli de piele Ajutor
Mai multe informații despre: Pielea transplantul de piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: