basicute pe piele la copil
Fetitei mele in varsta de 7 ani i-au aparut niste basicute incolore pe piele in zona soldului si s-au extins pana in zona pubiana.Pielea de sub basicute si din jurul acestora este rosie.
Are mancarimi si de o saptamana, de cand i-au aparut nu dau semne sa se retraga, ba mai mult sunt din ce in ce mai mari si mai umflate. Inca nu am consultat un doctor, deoarece locuiesc in Anglia, iar doctorul de familie e plecat si revine abia in luna februarie.
Cateva sfaturi mi-ar fi de mare folos.
Multumesc!
Are mancarimi si de o saptamana, de cand i-au aparut nu dau semne sa se retraga, ba mai mult sunt din ce in ce mai mari si mai umflate. Inca nu am consultat un doctor, deoarece locuiesc in Anglia, iar doctorul de familie e plecat si revine abia in luna februarie.
Cateva sfaturi mi-ar fi de mare folos.
Multumesc!
3 comentarii
De la 2 la 4 mm.Desi au fost putine la incaput, acum s-au extins din zona soldului(zona in care se fac injectii)pana in fata in zona pubiana si in spate in sus pana unde incep coastele.Tocmai am fost cu fetita la medic, si zice ca are, , herpes zoster, ,.I-a dat aciclovir de 200 mg de 5 ori pe zi. Multumesc pentru atentia cu care mi-ati citit intrebarea si v-as ruga sa-mi spuneti si parerea dumneavostra.
Probabil ca da, sufera de herpes zoster fetita dvs. In aproximativ 10 zile lucrurile vor intra in normal.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5durerea in partea stanga dar este numai la nivelul pielii, nu ma doare interior nimic
- 39Mancarime de piele dupa baie
- 7intepaturi ale pielii
- 3un fel de basici, gen ciupituri de tantari
- 9crema - factor de protectie solara
- 5Intepaturi ale pielii...
- 5basicute cu lichid pe degete
- 13mancarime si iritatie a pielii
- 4usturime pe piele
- 6puncte rosii mici sub piele
- 5eruptie a pielii de cam o saptamana
- 44Bubite rosii pe piele cu mancarimi, rog raspuns.
- 6am niste bubite pe piele si ma mananca rau de tot.
- 3Piele elastica
- 25Pete rosii pe burta, sani si maini
- 3mi s-a cam depigmentat pielea de sub brat
- 24mancarimi pe baza nervoasa?
- 24pete albe pe corp
- 1De aproape 4 ani de zile imi apare pe picior un fel de basicute pline cu lichid
- 1Piele incretita mana
Mai multe informații despre: Pielea bubite cu lichid
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: