umflatura sub pielea capului MAMA SPERIATA

08-02-2010
Floarea.norilor
Nu este medic/terapeut
Floarea.norilor
Sunt o mama speriata care solicita ajutor. Fiul meu de 24 de ani, doctorand la Strasbourg are sub pielea capului o galmita mare cat o aluna nedecojita iar langa ea ii apare una mai mica. Nu il doare, dar cand am fost la el anul trcut era mult mai mica si nu vrea sa mearga la medic ptr ca nu are timp imi spune el. Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez mai stau aici doua saptamani si daca imi poate recomanda cineva un remediu sau un medic as fi recunoscatoare. Va mumtumesc!
5 comentarii
0
08-02-2010, ora 12:49
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Mergeti la un medic homeopat cu el, consultatia dureaza putin fata de timpul investit la alta medicina si primeste si remediul care il poate vindeca fara tot felul de analize.
0
08-02-2010, ora 12:54
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Probabil este un lipom, o afectiune benigna, formata din substanta grasa...Mergeti la un medic care va hotari conduita terapeutica, de obicei se practica excizia, fara nici un fel de urmari, a lipomului.
0
16-03-2010, ora 00:34
liloolia
Nu este medic/terapeut
liloolia
buna seara. numele meu este teodora si ma confrunt cu ceva asemanator. sunt tare speriata iar prietenul meu trateaza totul cu indiferenta. el are o umflatura de marimea unghiei mari de la mana, care a spus el ca sa dezvoltat in cativa ani de la o bubita la marimea de acum. este situata un partea stanga..umpic deasupra cefei. nu este rosie, nu doare...pare doar o umflatura...o excrescenta sub piele. nu are puroi nu nimic. va rog ajutatima si spunetimi ce poate fi. noi suntem in anglia de 2 ani iar aici nu stim la cine sa apelam. va rog datimi o idee despre ce poate fi sau cat de grav pare a fi. cu mult respect
0
18-03-2010, ora 20:49
Floarea.norilor
Nu este medic/terapeut
Floarea.norilor
Va multumesc ptr. raspunsuri. Ati avut dreptate, este un lipom de grasime, care va fi extirpat in aprilie. Mi s-a spus ca operatia dureaza aprox. 30 min. cu anestezie locala, si recuperare 1-2 saptamani.Sper din inima sa fie totul foarte bine cu ajutor ceresc. Parerea mea ptr. liloolia sa nu se sperie si sa mearga urgent la medic. Am totusi o nelamurire, dr. a spus ca este posibil sa apara alte lipoame in timp...cam greu de suportat ideea, dar sa avem speranta de bine...
0
04-02-2019, ora 22:21
EUstd
Nu este medic/terapeut
EUstd
Au trecut multi ani. dar ce legatura avea ca era doctorand la Strasbourg??
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vergeturile
  • Foliculita în urma epilării
  • Funcţia de „barieră” a pielii - cum o susținem?
  • Uleiul de măsline sau floarea-soarelui poate afecta sistemul de apărare al pielii la bebeluși
  • „Pielea electronică” pentru monitorizarea sănătății
  • Microbiomul pielii rămâne stabil în timp, în ciuda unor variații externe
  • Pielea inteligentă care reduce ridurile și cearcănele
  •