transpiratie nocturna
Buna ziua,
In loc de erectia nocturna m-am trezit, mai nou, cu transpiratia nocturna:)
Am avut o raceala usoara timp de 2-3 zile. Dupa ce am scapat de raceala am observat ca am ramas cu ceva sechele adica transpir foarte abundent noaptea. La inceputul problemei (dureaza cam de-o saptamana situatia) simteam si o lipsa de energie in corp (pe care am pus-o pe seama oboselii acumulate peste zi) si o senzatie de usturime a ochilor, plus o senzatie de frig (desi in casa as putea spune ca era destul de cald).
Intrebarea mea este de unde pot aparea simptomele descrise mai sus?
George
In loc de erectia nocturna m-am trezit, mai nou, cu transpiratia nocturna:)
Am avut o raceala usoara timp de 2-3 zile. Dupa ce am scapat de raceala am observat ca am ramas cu ceva sechele adica transpir foarte abundent noaptea. La inceputul problemei (dureaza cam de-o saptamana situatia) simteam si o lipsa de energie in corp (pe care am pus-o pe seama oboselii acumulate peste zi) si o senzatie de usturime a ochilor, plus o senzatie de frig (desi in casa as putea spune ca era destul de cald).
Intrebarea mea este de unde pot aparea simptomele descrise mai sus?
George
2 comentarii
Aceste simptome sunt caracteristice unei boli de plamani. Luati-va temperatura dimineata si seara, este posibil sa aveti 37, 2-37.5. Mergeti la medicul de familie, el va va da un sfat bun, probabil va va da trimitere la un pneumolog si va va indica sa faceti o radografie pulmonara.
Multa sanatate!
Multa sanatate!
Draga Mihaela,
Nu fumez, locuiesc in Piatra Neamt, unde exista un aer minunat, nu sforai si stau bine si la alte capitole. A aparut chestiunea descrisa de mine ieri si am intrebat de curiozitate inainte de ma duce la medic poate cineva vrea sa-mi spuna cate ceva. Recomandarea ta este ceva de genul ce intreb eu si ce-mi raspunzi tu:))
Oricum mersi pentru recomandare. O zi super!!
Nu fumez, locuiesc in Piatra Neamt, unde exista un aer minunat, nu sforai si stau bine si la alte capitole. A aparut chestiunea descrisa de mine ieri si am intrebat de curiozitate inainte de ma duce la medic poate cineva vrea sa-mi spuna cate ceva. Recomandarea ta este ceva de genul ce intreb eu si ce-mi raspunzi tu:))
Oricum mersi pentru recomandare. O zi super!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2transpiratii abundente noptea
- 3Caz nerezolvat
- 1Transpiratie abundenta nocturna
- 3operatie de menisc... febra, transpiratii nocturne foarte abundente
- 4Transpiratie excesiva pe timpul noptii
- 4Simptome inexplicabile
- 4copil 3 ani transpira in somn foarte mult
- 2Transpiratie excesiva pe timpul noptii, pneumotorax spontan stang
- 1Apasare in piept, trasnpiratii nocturne.
- 9transpiratie nocturna abundenta
- 2Sare, apa de gura - transpiratie
- 2Analize medicale
- 3Transpiratie excesiva, mai ales noaptea!
- 2Ameteli, palpitatii - tanara mamica
- 0Transpiratii nocturne (postoperator)
- 1Ma sfarsesc
- 1Transpiratie
Mai multe informații despre: transpiratia nocturna