Diagnostic greshit
Salutari dl., dna
ma numesc Mihai Bulucz si intrebarea mea este: daca vocile pe care le aud imi zic sa fac ceva corect, mai poate fi zis cum ca as fi bolnav de schizofrenie? De exemplu odata auzi o voce care a zis sa nu trec strada ca masina care vine o sa ajunga la mine inainte sa ajung de cealalta parte. Nu am trecut si soferul a accelerat. Ie deci vocea mia salvat viata !!!
Sau alta data a zis vocea pe cine sa pariez la un meci de fotbal. Deci am pus pariu cum zise vocea si am castigat!!!
Si exemplele pot continua
Uneori am senzatii cu ce sa fac tot asa corecte!!
ma numesc Mihai Bulucz si intrebarea mea este: daca vocile pe care le aud imi zic sa fac ceva corect, mai poate fi zis cum ca as fi bolnav de schizofrenie? De exemplu odata auzi o voce care a zis sa nu trec strada ca masina care vine o sa ajunga la mine inainte sa ajung de cealalta parte. Nu am trecut si soferul a accelerat. Ie deci vocea mia salvat viata !!!
Sau alta data a zis vocea pe cine sa pariez la un meci de fotbal. Deci am pus pariu cum zise vocea si am castigat!!!
Si exemplele pot continua
Uneori am senzatii cu ce sa fac tot asa corecte!!
7 comentarii
Acea voce poate sa ghiceasca si numerele la loterie? am glumit :) Puteti sa cereti si alta opinie a unui medic psihiatru diferit.
Asemenea voci am vrea toti sa auzim... :)))
Draga PRB, sa stii ca, doin pacate tot schizofrenie ai, trebuie sa te tratezi pentru ca nu este ceva normal sa auzi voci, chiar daca aceste voci iti spun lucruri frumoase.
Vorbeste cu un medic bun.
Multa sanatate !
Vorbeste cu un medic bun.
Multa sanatate !
Buna seara,
Mihai, schizofrenia se diagnosticheaza in baza unui set de simptome si nu pe net. Pentru a sti exact cum se prezinta situatia, ar trebui sa mergi la medicul psihiatru si sa-i descrii starile, gandurile, trairile etc pe care le manifesti.
Toate cele bune!
Mihai, schizofrenia se diagnosticheaza in baza unui set de simptome si nu pe net. Pentru a sti exact cum se prezinta situatia, ar trebui sa mergi la medicul psihiatru si sa-i descrii starile, gandurile, trairile etc pe care le manifesti.
Toate cele bune!
Daca ti s-a pus diagnosticul de schizofrenie si auzi voci, e schizofrenie. In schizofrenie se aud voci ca si cum ar fi o persoana din exterior. Nu vocea gandului.
@ PRB
Domnule Mihai Bulucz am vazut ca sunteti pe youtube daca nu ma insel eu, pt ca am scris schizofrenia la cautare si am dat de 4 mini-videoclipuri ale dvs despre schizofrenie. Oricine poate cauta, e simplu. Cu noi nu doriti sa vorbiti? De ce considerati ca diagnosticul dvs e gresit?
Domnule Mihai Bulucz am vazut ca sunteti pe youtube daca nu ma insel eu, pt ca am scris schizofrenia la cautare si am dat de 4 mini-videoclipuri ale dvs despre schizofrenie. Oricine poate cauta, e simplu. Cu noi nu doriti sa vorbiti? De ce considerati ca diagnosticul dvs e gresit?
Draga Mihai, mi-ar placea sa discutam legat de problema de sanatate care o ai si in particular.Daca ai e-mail sau vreo adresa de internet prin care putem lua legatura te rog sa ma anunti.multumesc !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Sindrom premenstrual accentuat, mi este rau destul de tare inainte de ciclu
- 7viata mi se pare chinuitoare!
- 8Episod psihotic
- 2schizofrenie sau nu?
- 626Posesie demonică sau schizofrenie?
- 6dementa sau schizofrenie?
- 1Leponex se da doar pacientilor cu schizofrenie?
- 15Mie frica sa nu am schizofrenie
- 2Schizofrenie si permisul de conducere
- 5SCHIZOFRENIE NEDIFERENTIATA.. orice sfat este binevenit
- 12LEPONEX..pareri
- 0Schizofrenie grup suport
- 3Cat poate sa mai ma tina halucinatiile auditive si vizuale?
- 18Suport grup schizofrenie
- 2M-ar primi la Facultatea de Biologie sau Facultatea de Istorie daca am schizofrenie?
- 14Mi-am autoprovocat schizofrenie de la supradoza de Spirulina?
- 3Boala mostenita
- 2S-a inceput sa se lucreze la o injecție pt schizofrenie facuta o dată pe an sau la 3 ani
- 1TOC simptome!!!
Mai multe informații despre: Schizofrenia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: