Tiuit + tremur al corpului interior
Astea sunt motive sa faci exudatul nazal cu antibiograma, dupa parerea mea.
Noapte Buna!
Noapte Buna!
Te mai intrebi de ce 'iti duduie' corpul?
Poate de la asta ai si inflamatie la rinichi sau vezica, de ti-a iesit mucus la sumarul de urina. Poate este si mucoasa stomacala este inflamata, de te doare in acel loc.
In caz de supradozare, rodiile pot produce - crampe musculare, slabiciune, vertij, irita mucoasa stomacala, strica smaltul dentar, apar si probleme cu vederea.
Uite aici un link: http://medialex.ro/tag/alimente-si-tratamente-naturale/
Din cate am citit, testele se fac pe doze de jumatate de pahar (cam o rodie) de 3 ori pe saptamana. Asta ar insemna 3 rodii pe saptamana!!! Iar tu bei mult mai mult, mai iei si suplimemnte.
O sa iti trimit un mesaj privat.
Poate de la asta ai si inflamatie la rinichi sau vezica, de ti-a iesit mucus la sumarul de urina. Poate este si mucoasa stomacala este inflamata, de te doare in acel loc.
In caz de supradozare, rodiile pot produce - crampe musculare, slabiciune, vertij, irita mucoasa stomacala, strica smaltul dentar, apar si probleme cu vederea.
Uite aici un link: http://medialex.ro/tag/alimente-si-tratamente-naturale/
Din cate am citit, testele se fac pe doze de jumatate de pahar (cam o rodie) de 3 ori pe saptamana. Asta ar insemna 3 rodii pe saptamana!!! Iar tu bei mult mai mult, mai iei si suplimemnte.
O sa iti trimit un mesaj privat.
Dar ce contin de sint de toxice ?Pe cine sa mai crezi, unii le recomanda ca fiind fructele zeilor ca au foarte multe proprietati.
Nu am spus ca sunt toxice, ci pot avea efecte adverse daca sunt consumate in cantitate mare, sau sucul baut tot deodata. Se bea cu inghitituri mici, ca este foarte concentrat.
Pentru femei insarcinate, deoarece contine mult fitoestrogen, poate fi avortiv.
Ar fi multe de spus. Cauta pe net - pomegranate side effects
Multe interactiuni medicamentoase pot avea si grepfruit-ul sau pomelo.
Daca nu te informezi mai intai, inainte de a face "o cura" de ceva... poti avea tot felul de reactii si nu mai stii cand ai o afectiune si can sunt efectele advrese ale acelor alimente, mai ales daca le consumi des. Nu mai spun ca pot fi si stropite sau cultivate cu cine stie ce.
Practic, este ca si cum ai lua un tratament. Totul este chimie.
In corpul nostu se intampla tot felul de procese chimice, de transformare a alimentelor in energie.
Trebuie sa fim atenti cu ce si cat alimentam "motorul", ca la masina, practic.
Pentru femei insarcinate, deoarece contine mult fitoestrogen, poate fi avortiv.
Ar fi multe de spus. Cauta pe net - pomegranate side effects
Multe interactiuni medicamentoase pot avea si grepfruit-ul sau pomelo.
Daca nu te informezi mai intai, inainte de a face "o cura" de ceva... poti avea tot felul de reactii si nu mai stii cand ai o afectiune si can sunt efectele advrese ale acelor alimente, mai ales daca le consumi des. Nu mai spun ca pot fi si stropite sau cultivate cu cine stie ce.
Practic, este ca si cum ai lua un tratament. Totul este chimie.
In corpul nostu se intampla tot felul de procese chimice, de transformare a alimentelor in energie.
Trebuie sa fim atenti cu ce si cat alimentam "motorul", ca la masina, practic.
Suc nu am consumat, imi place si pomelo dar mai rar.Ce am observat ca daca inclestez dintii tiuitul creste in intensitate.
La ureche ai facut un consult?
Amandoua urechile iti tiuie?
Amandoua urechile iti tiuie?
Mai mananci si alte alimente in cantitate mai mare si in mod regulat? Alte fructe, dulciuri, sucuri...orice.
Este posibil ca sa fie ceva vascular, la ureche, daca la presiune se acutizeaza tiuitul. Mergi la ORL.
Sa nu bei apa multa deodata ca sa nu-ti creasca tensiunea brusc si sare, cafea, pana nu te consulta doctorul ORL - nu medicul de familie..
Sa nu bei apa multa deodata ca sa nu-ti creasca tensiunea brusc si sare, cafea, pana nu te consulta doctorul ORL - nu medicul de familie..
Mai poate fi tot de la dantura, de la carii.
Rezolva cu cariile si aflii daca a fost de acolo.
Rezolva cu cariile si aflii daca a fost de acolo.
Alte alimente consumate mai des nu exista, tiuitul se aude mai tare pe partea stanga la ORL nu am mai fost maine o sa-i cer medicului sa-mi dea trimitere.
Si am observat ca durerea din zona pieptului a migrat mai spre dreapta.
Poate pe partea stanga sa fie circulatia mai slaba sau ceva la nivel neurologic ?Pot fi simptome de hemoragii ?
Spre dreapta poate sa fie duodenul, nu mai manca nimic acru si mai ales nu mai bea suc de rodii.
Ai spart cumva semintele in dinti? Poate ti-ai iritat stomacul, duodenul.
Ia o lingura de ulei de masline inainte de masa, apoi, bea un o jumatate de pahar cu apa calduta. Nu rece si nici fierbinte, ca stresezi stomacul, bila si toate intestinele.
Practic, corpul, in loc sa isi vada de treaba lui...sta sa isi regleze temperatura ca sa o aduca la normal, iar asta constituie un stres. De aceea este bine sa consumi alimente la temperatura corpului, sa nu ti se para nici calde nici reci.
Cu uleiul de masline, iti reglezi si bila, in caz ca este groasa si iti face bine si la stomac, in caz ca ai o gastrita.
Dar gastrita, trebuie vazut, sa nu fie acolo helicobacter pylori.
Eu as zice sa nu iti faci gastroscopie, in caz ca ti se propune acum, mai ales daca nu ai reflux gastric, deoarece poate este de la bila groasa sau s-a iritat mucoasa stomacala de la rodii.
Asa ca, spune-i doctorului ca ai mancat multe si vezi ce zice.
Pe partea stanga...eu cred ca este maseaua. Hemoragie nu are cum sa fie ca... nu mai scriai tu aici. Mergi la ORL dar sa-i spui doctorului si de masele si daca ai ceva mucozitati in nas si gat. Capul am inteles ca nu te doare.
Corpul nu functioneaza pe parti, ci ca un intreg. Doar doctorii sunt specializati in anumite domenii, iar daca nu spui tot ce simti, poti primi un diagnostic eronat.
Doctorul vede la cateva minute alt pacient, nu are timp sa intrebe chiar tot. Se presupune ca pacientul vine si spune ce il doare.
Dar uite, me mi-a trebuit mai mult de o zi, ca sa aflu ce faci tu cu rodiile!!!
Si de fapt, a fost o intamplare, ca eu sa stiu cum sta treaba, deoarece ma informasem despre asta, cu ceva timp inainte.
Ai spart cumva semintele in dinti? Poate ti-ai iritat stomacul, duodenul.
Ia o lingura de ulei de masline inainte de masa, apoi, bea un o jumatate de pahar cu apa calduta. Nu rece si nici fierbinte, ca stresezi stomacul, bila si toate intestinele.
Practic, corpul, in loc sa isi vada de treaba lui...sta sa isi regleze temperatura ca sa o aduca la normal, iar asta constituie un stres. De aceea este bine sa consumi alimente la temperatura corpului, sa nu ti se para nici calde nici reci.
Cu uleiul de masline, iti reglezi si bila, in caz ca este groasa si iti face bine si la stomac, in caz ca ai o gastrita.
Dar gastrita, trebuie vazut, sa nu fie acolo helicobacter pylori.
Eu as zice sa nu iti faci gastroscopie, in caz ca ti se propune acum, mai ales daca nu ai reflux gastric, deoarece poate este de la bila groasa sau s-a iritat mucoasa stomacala de la rodii.
Asa ca, spune-i doctorului ca ai mancat multe si vezi ce zice.
Pe partea stanga...eu cred ca este maseaua. Hemoragie nu are cum sa fie ca... nu mai scriai tu aici. Mergi la ORL dar sa-i spui doctorului si de masele si daca ai ceva mucozitati in nas si gat. Capul am inteles ca nu te doare.
Corpul nu functioneaza pe parti, ci ca un intreg. Doar doctorii sunt specializati in anumite domenii, iar daca nu spui tot ce simti, poti primi un diagnostic eronat.
Doctorul vede la cateva minute alt pacient, nu are timp sa intrebe chiar tot. Se presupune ca pacientul vine si spune ce il doare.
Dar uite, me mi-a trebuit mai mult de o zi, ca sa aflu ce faci tu cu rodiile!!!
Si de fapt, a fost o intamplare, ca eu sa stiu cum sta treaba, deoarece ma informasem despre asta, cu ceva timp inainte.
Trebuie sa tii putin regim, atat pentru stomac, cat si pentru bila.
Un timp, nu manca nimic gras - unt, smantana, unt, pateuri, mancaruri cu ceapa (prajeli), orez, varza, fasole.
Cauta pe net : alimentatia in caz de gastrita
Nu spun ca ai avea, dar trebuie sa iti protejezi putin stomacul, deoarece sigur este iritat.
Pentru bila lenesa, evita tot ce este gras si bea ulei de masline extravirgin, cum am spus.
Cariile ( ca iar ajung la ele), fac mult rau in organism. Doar nu crezi ca stau cumintele la locul lor. Prin saliva, bacteriile din carii, pot ajunge in tot corpul rinichi, articulatii, chiar si pe piele pot provoca infectii.
Pot deasemenea provoca infectii ale muschilor inimii - miocardita si infectii in sange - bacteriemie si chiar septicemie.
Citeste aici:
http://www.adevarul.ro/life/sanatate/Infectiile_dentare-periculoase_pentru_organism_0_271773376.html
Nu degeaba insist atat de mult.
Un timp, nu manca nimic gras - unt, smantana, unt, pateuri, mancaruri cu ceapa (prajeli), orez, varza, fasole.
Cauta pe net : alimentatia in caz de gastrita
Nu spun ca ai avea, dar trebuie sa iti protejezi putin stomacul, deoarece sigur este iritat.
Pentru bila lenesa, evita tot ce este gras si bea ulei de masline extravirgin, cum am spus.
Cariile ( ca iar ajung la ele), fac mult rau in organism. Doar nu crezi ca stau cumintele la locul lor. Prin saliva, bacteriile din carii, pot ajunge in tot corpul rinichi, articulatii, chiar si pe piele pot provoca infectii.
Pot deasemenea provoca infectii ale muschilor inimii - miocardita si infectii in sange - bacteriemie si chiar septicemie.
Citeste aici:
http://www.adevarul.ro/life/sanatate/Infectiile_dentare-periculoase_pentru_organism_0_271773376.html
Nu degeaba insist atat de mult.
Probabil va trebui sa fac o ordine in ceea ce voi spune medicului maine.In afara de orl sa-mi dea trimitere pentru stomac, dar pentru cardiologie sa fac o verificare?
La mine sint mai multe adunate greu de diagnosticat din prima.
Deoarece ai consumat multe rodii, care au un continut ridicat de potasiu, mai ai si cariile care pot afecta muschii inimii, eu cred ca ar trebui sa faci un consult la cardiologie, pentru linistea ta.
Sa iti faca analize (ionograma) - calciu, potasiu, magneziu...si ce mai considera de cuviinta.
Ia-ti pulsul (te uiti la un ceas cu secundar) si vezi sa nu il ai scazut - sub 60/min.
Sa iti faca analize (ionograma) - calciu, potasiu, magneziu...si ce mai considera de cuviinta.
Ia-ti pulsul (te uiti la un ceas cu secundar) si vezi sa nu il ai scazut - sub 60/min.
Si eu ma confrunt cu aceeasi problema. Doctorii mi-au spus ca totul ar fi legat de stress si oboseala, mi-au prescris medicamente antidepresive...dar fara niciun rezultat !
si oboseala conteaza si hidratarea corrcta si starea ficatului. starea coloanei cervicale. starea circulagiei cefebrale..
e obligatoriu consullt orl si alte investigati
e obligatoriu consullt orl si alte investigati
Aceeaşi problemă o am ai eu! Cum te mai simţi? Daca mai esti pe forum Sunt ff curios...
Nu am mai intrat de ceva vreme aici, nu s-a schimbat nimic, doar incerc sa ma obisnuiesc cu acest nenorocit de tinitus.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Durere la o ureche, pe urma la cealalta
- 9lovitura la ureche
- 8ureche infundata
- 2frica sa nu tremur
- 6Poate dauna urechii-timpanului mirosul de spirt inspirat?
- 108Ureche infundata
- 5fetitei mele ii curge urechea
- 6atac de panica = transpiratie, lesin, tremuraturi
- 10problema neurologica sau problema psihica?
- 12scurgere auriculara la 4 luni de la diagnosticarea cu otita
- 11Cancer? Sunt foarte ingrijorat
- 9Urechi infundate
- 4gaurica in timpan
- 7ureche infundata
- 2Ureche infundata cu coajba
- 2Tratament pentru zgomot in urechi
- 11Ureche dreapta infundata si tiuit
- 5Țiuit in ureche si senzatia de ureche infundata.
- 0Bebe leagănă caputu
- 1Augumentin titinus
Mai multe informații despre: Tiuitul in urechi Urechea Tremuraturile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Otita externă
- Labirintita
- Surditatea indusa de zgomot
- Tremorul esential, familial sau benign
- Otoscleroza
- Tinitus (acufene, tiuit in urechi)
- Colesteatomul
- Tremuraturile - tremuratul mainilor
- Surditatea congenitală
- Micoza urechii (Otomicoza)
- Tremuraturi
- Țiuit în urechi persistent (de mai multe zile)
- Urechea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: