Tiut in ureche inainte de somn

Cateodata aud un tiuit in ureche foarte foarte puternic cu cateva secunde inainte sa adorm. Cateodata simt in acelasi timp o vibratie in tot corpul. La inceput m-am agitat, am incercat sa ma trezesc, dar nu am putut. Imi ramanea in fata ochilor o imagine, nu foarte clara, din camera in care dormeam si nu puteam sa ma misc deloc. Daca ma relaxez adorm normal si de cele mai multe ori urmeaza un vis lucid. Mentionez ca mi se intampla doar inainte de somnul din timpul zilei, niciodata noaptea.
8 comentarii

Cel mai probabil nu reusiti sa va relaxati si sa va detasati de problemele zilei; de aceea vi se intampla numai inainte de somnul de pranz si nu si noaptea.
Ce varsta si ocupatie aveti? (ma intrebam cum de aveti timp pentru somnul din timpul zilei si de ce este necesar sa dormiti ziua).
Ce varsta si ocupatie aveti? (ma intrebam cum de aveti timp pentru somnul din timpul zilei si de ce este necesar sa dormiti ziua).

Cat dormi noaptea in general? Si mai precis la ce ora te culci de obicei? Cata cafea, pepsi, coca-cola bei?

In general dorm in jur de 6-7 ore pe noapte. Nu beau in fiecare zi cafea sau cola, dar se intampla sa beau si doua cafele pe zi daca ma simt prea obosita.

Intrebam la ce ora te culci seara. Poate fi important.

Ai putea incerca de luni pana vineri sa te culci pe la 22.00-22.30 si sa dormi 8 ore pe noapte. In weekend- alegi tu.
Asa poate nu vei mai avea nevoie de somnul de la pranz, care la 18 ani nu e indispensabil. iar seara vei fi suficient de obosita incat dupa o baie calda sa adormi fara probleme.
Asa poate nu vei mai avea nevoie de somnul de la pranz, care la 18 ani nu e indispensabil. iar seara vei fi suficient de obosita incat dupa o baie calda sa adormi fara probleme.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2tiuit de urechi
- 5acum 6 luni am avut un accident care s-a soldat cu dubla fractura de mandibula... tiuit in urechi
- 4tiuit sau nu?
- 3Tiuit in urechea stanga
- 12va rog sa ma ajutati - prebleme dupa operatie de astrocitom pilocitic de grad 1(benign)
- 127ameteala si tiuit in urechi
- 12tiuit in ureche
- 16Neuro sau ORL?
- 6Tiuit in urechea stanga de cateva luni
- 3Tiuit in urechi dupa ce am fost la lautari.
- 7de o saptamana am un tiuit in urechi pe care parca il aud in cap
- 5Intepaturi urechi
- 1Tiuit in ureche
- 1acufene/tinitus?
- 0Tinitus?
- 8Otita+tinnitus
- 4Tinitus in urechi
- 5Tiuit in ureche..si atat
- 2Pt Dr Flueraru -tiuit in ureche
- 1Probleme urechi petarda
Mai multe informații despre: Tiuitul in urechi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: