Tiroida de trei ori mai mare fata de cantitatea normala
Astazi am aflat ca am probleme si cu tiroida mai exact mi-a iesit FT4 3, 30 adica triplu fata de cantitatea normala.
Stie cineva despre ce este vb.? va rog mult
Multumesc
Stie cineva despre ce este vb.? va rog mult
Multumesc
4 comentarii
Eu am boala Basedow graves si am avut prima data FT4 3, 28 si dupa medicatie mi-a iesit 2, 19. Important e sa te duci la un endocrinolog bun, pentru ca nu e o boala care trece de azi pe maine. In cazuri in care medicamentele nu ajuta se poate face tratament cu iod radioactiv sau se ajunge chiar la operatie (scoaterea tiroidei). Fa-ti TSH-ul si Ac. anti TPO (anticorpii).
Dar pana la urma este hiper sau hipotiroidism?tsh mi-a iesit 4.Este o boala care se vindeca sau nu?
Am probleme si cu hipofiza dar acum sunt si mai disperata.
Am probleme si cu hipofiza dar acum sunt si mai disperata.
Dupa parerea mea ai hipotiroidism, pentru ca TSH-ul e cam mare. Poti sa te adresezi medicilor de pe situl "Sfatul Medicului", care o sa analizeze cazul tau special si o sa-ti trimita gratuit raspuns in cateva zile pe e-mail. Pe situl asta n-are rost sa astepti raspuns de la un medic pentru ca n-au endocrinologi, - sunt patita -... Multa sanatate!
Buna!Dupa 5 ani revin, am facut operatie de am scos glanda tiroida...in primii 2 ani au fost binisor...pe urma au inceput problemele.am luat in greutate tot mai mult, am facut diete peste diete, rezultat nimic, am inceput cu caderea parului pe urma cu dintii parandontoza, dureri de oase care acum am artrita...spun ca la fiecare control am intrebat daca din cauza lipsei de glanda.fiecare medic mi a ocolit intrebarea...nimeni nu mi a dat un raspuns.sincer am nevoie de raspunsuri pe care nimeni nu vrea sa mi le dea.chiar nu se poate ca nici un medic sa nu ne poata informa la ce ne asteapta lipsa glandei?ce putem face ca sa nu fie mai rau?recunosc ca m am documentat atat cat am putut si stiu ca lipsa glandei pot aduce si alte boli, pt.ca este ceasul biologic al corpului si in lipsa acesteia corpul nostru o ia razna inclusiv organele...am 50 de ani si o nepotica care vreau sa fiu alaturi de ea cat mai mult timp...dar cu ce ma confrunt e foarte greu.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Boli ale glandei tiroide
- 3anticorpi tiroidieni
- 3glanda tiroida
- 3519Care este starea dupa operatie de tiroida?
- 5Sjogren, Hashimoto, Glaucom-Angioedem recurent
- 3tiroida valori ecograf marite
- 5Incerc sa slabesc.. pot lua ColonHelp?
- 3cum iti dai seama ca ai probleme cu tiroida. ce analize necesita?
- 13Probleme TIROIDĂ ?
- 4Fibrom la 27 ani
- 0Tiroida de la anticonceptionale?
- 4Operatie tiroida
- 0TIROIDA
- 1tiroidita autoimuna cu formatiune nodulara 1, 2 mm
- 1Interpretre analize va rog frumos
- 2tiroida autoimuna
- 0tiroidita cronica cu normotiroidie
- 4Tiroida
- 2Tiroida si disfuncțiile sexuale
- 0Operație tiroida