glanda, tiroidita cronica autuimuna
Buna ziua am fost diagnosticata cu aceasta boala in urma cu un an, medicul endocrinolog mi-a dat eutyrox 25, dar nu mam simtit bine, si am mersla alt medic, pentru-ca au aparut alte complicatii, si, palpitati, tremur in tot corpul, in urma unor analize am aflat ca am o lipsa de potasiu si magneziu, de aceia medicul respectiv nu mi-a mai dat euty...si mia prescris altceva, egilok, panangin, stresclin, sezin ace, in mare parte ma simt bine dar in fiecare zi ma trezesc cu un tremur incontroabil, si nu stiu de ce?, si am si zile in care ma simt rau cu dureri de cap si ameteli de aceia sunt nevoita sa stau in pat, va rog din tot sufletul sami spuneti ce se intampla, multumesc din suflet pentru timpul acordat.
4 comentarii
Presupun ca tiroida autoimuna s-a stabilit in urma uneor analize de sange. Nu inseamna ca daca ai lipsa de magneziu, potasiu etc, pentru care iei medicatie problemele tiroidei nu mai exista. Mai fa-ti o data analizele pentru tiroida si daca tot asa ies trebuie sa faci tratament, nu e de jucat. Poti merge la alt endocrinolog.
Sanatate!
Sanatate!
Daca ai dureri de cap si ameteli, vezi sa nu fie si o sinuzita.
Poti face un exudat nazal cu antibiograma.
De la o infectie bacteriana poti avea tremuraturi, mai ales daca infectia se suprapune peste afectiunile deja existente.
Poate fi si o infectie dentara. Cauta la ceva lucrari mai vechi sau la masele fara nerv.
Poti face un control stomatologic.
Ai cumva lipsa de fier? Asta ar putea indica o infectie vaginala. Unele bacterii consuma fierul din organism si asa apare anemia prin deficit de fier. De aici pot fi si ametelile.
Pot fi mai multe probleme deodata.
Ca sa vezi daca ai ceva vaginal, ar fi bine sa faci o analiza de - secretie vaginala cu antibiograma, unde iti va scrie si la ce antibiotice este sensibila bacteria gasita, sa stii exact cu ce sa te tratezi.
Nu te speli in vagin si nu ai contact sexual cu 72 de ore inainte de analiza, ca sa nu iasa rezultatul fals negativ.
Deasemenea, trebuie sa treaca cel putin 10 zile de la ultimul antibiotic luat, in caz ca ai luat, tot ca sa nu iasa rezultatul fals negativ.
Poti face un exudat nazal cu antibiograma.
De la o infectie bacteriana poti avea tremuraturi, mai ales daca infectia se suprapune peste afectiunile deja existente.
Poate fi si o infectie dentara. Cauta la ceva lucrari mai vechi sau la masele fara nerv.
Poti face un control stomatologic.
Ai cumva lipsa de fier? Asta ar putea indica o infectie vaginala. Unele bacterii consuma fierul din organism si asa apare anemia prin deficit de fier. De aici pot fi si ametelile.
Pot fi mai multe probleme deodata.
Ca sa vezi daca ai ceva vaginal, ar fi bine sa faci o analiza de - secretie vaginala cu antibiograma, unde iti va scrie si la ce antibiotice este sensibila bacteria gasita, sa stii exact cu ce sa te tratezi.
Nu te speli in vagin si nu ai contact sexual cu 72 de ore inainte de analiza, ca sa nu iasa rezultatul fals negativ.
Deasemenea, trebuie sa treaca cel putin 10 zile de la ultimul antibiotic luat, in caz ca ai luat, tot ca sa nu iasa rezultatul fals negativ.
BUNA MA BUCUR FOARTE MULT CA IMI DATI SFATURI O SA TIN CONT DE ELE, SI DUPASARBATORI O SA MER SA REPET ANALIZELE ENDOC.SI ALTE ANALIZE, VA MULTUMESC DIN SUFLET, SARBATORI FERICITE.. si am uitat sa specific ca am facut papanicolau si mia iesit foarte bine.
As dori sa sami spuneti daca tratamentul pe care il iau este ceia ce imi trebuie, pentr_ca inainte luam euty25 iar acum altceva, este bine sau nu?ROmedic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9tiroida doare?
- 3Cancer tiroidian?
- 6tiroida - sfaturi
- 8glanda tiroida, gusa nodulara
- 6Analize de sange pt hormoni tiroidieni
- 7gat, flegma vascoasa si tiroida
- 4va trebui sa faca tratament toata viata?
- 9183 rezultat TSH
- 4Sa fie tiroida?
- 5Lipoma langa tiroida - de eliminat sau nu?
- 0afectiuni tiroidiene - epilare IPL
- 9Hipotiroidie, va implor ajutor
- 0interpretare analize tiroida
- 0TIROIDA
- 1tiroidita autoimuna cu formatiune nodulara 1, 2 mm
- 2glanda tiroida...un sfat va rog
- 0Marire doza Euthyrox in tiroidita autoimuna?
- 1posibil problema cu tiroida?
- 2Hipertiroidism
- 2Tiroida si disfuncțiile sexuale
Mai multe informații despre: Tiroida
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Hipertiroidism
- Hipotiroidism
- Tireotoxicoza
- Boala Basedow-Graves-Parry
- Gușa multinodulară toxică
- Tiroidita autoimună Hashimoto
- Disfunctia tiroidiana indusa de amiodarona