Tic ochi - clipirea necontrolata a ochiului drept
Bună ziua!
Am vârstă de 18 ani și prezint un tic la ochi. Acesta consta în clipirea necontrolata a ochiului drept. Sufăr de treaba asta de când eram copil. Am fost cu mult timp în urma la un control oftalmologic, dar mi s-a spus ca n-am probleme, mi se dădeau niște picături de ochi, care aveau un efect temporar, doar cât le foloseam.
Am momente când pot controla acest tic, dar și momente în care ma stăpânește profund. Când sunt obosit e de necontrolat.
As vrea sa fac ceva în legătură cu asta, asa ca ați putea să-mi spuneți unde ar trebui sa ma duc ca sa scap de acest tic?
Am vârstă de 18 ani și prezint un tic la ochi. Acesta consta în clipirea necontrolata a ochiului drept. Sufăr de treaba asta de când eram copil. Am fost cu mult timp în urma la un control oftalmologic, dar mi s-a spus ca n-am probleme, mi se dădeau niște picături de ochi, care aveau un efect temporar, doar cât le foloseam.
Am momente când pot controla acest tic, dar și momente în care ma stăpânește profund. Când sunt obosit e de necontrolat.
As vrea sa fac ceva în legătură cu asta, asa ca ați putea să-mi spuneți unde ar trebui sa ma duc ca sa scap de acest tic?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ticurile copiilor
- 4Tulburarea obsesiv compulsiva si ticuri
- 0tic nervos.. clipeste mai des din ochi
- 1Tic nervos
- 3Ticuri...!
- 2ticuri copil 3 ani
- 6ticuri nervoase, teama
- 5tic la cap, imi misca fruntea mereu
- 6Ticuri obsesive necontrolate
- 10Miscari involuntare ale capului!
- 12Homeopatia poate trata miscarile involuntare?
- 3Ce boala psihica este?
- 3Sindromul Tourete
- 5Sa fie oare ceva neurologic
- 0Fetita de 1an si 9luni externata din spital- clipeste foarte des
- 2Tic nervos
- 2Anxietate, depresie si ticuri obsesive cu debut in copilarie
Mai multe informații despre: Ticurile nervoase clipitul excesiv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: