imi smulg fiecare fir de par care nu imi sta bine!
Este pentru prima data cand discut despre aceasta problema cu altcineva inafara de familia mea!!De 9 ani duc o povara mare pe umeri, si nici nu stiu ce e!!Am un tic nervos i_as putea spune, imi e cu adevarat rusine de mine, de ceea ce am sa spun...dar totusi am sa prind curaj.Intr_o zi acum 9 ani a inceput totul, am vazut in parul meu un fir care nu statea la locul lui, mi l-am smuls.De atunci am acest tic, imi smulg fiecare fir de par care nu imi sta bine!!Am ajuns dupa 9 ani sa am un fel de alopecie, adica intr_o parte a capului nu am par deloc.VA ROG DIN SUFLET AJUTATI-MA, SUNT FEMEIE, AM 26 ANI, , , , VREAU SA FIU SI EU NORMALA SA AM SI EU O COAFURA, SA IMI PORT PARUL DESFACUT.NU STIU CE SA MAI FAC.E VREO MANIE CU SIGURANTA...dar nu vreau sa recurg la medicamente.Oare imi va creste din nou parul in acea parte a capului?
2 comentarii
vorbsete cu un psihiatru, ai nevoie de ajutor, pe acest forum nu prea intra medicii, nu au timp
Ai nevoie de ajutor, de psihoterapie. Este o manie la tine, o idee fixa, . Nu vreau sa te sperii, vreau sa te determin sa mergi la medic.
poate ai pur si simplu o manie, dar si pentru asta ai nevoie de sprijin.
Sigur ca parul creste, dar cu conditia sa nu il mai smulgi si ca sa reusesti, ai nevoie de sprijin.
S-ar putea cu cateva sedinte se psihoterapie sa scapi definitiv pe toata viata de asta.
multa sanatate!
Ai nevoie de ajutor, de psihoterapie. Este o manie la tine, o idee fixa, . Nu vreau sa te sperii, vreau sa te determin sa mergi la medic.
poate ai pur si simplu o manie, dar si pentru asta ai nevoie de sprijin.
Sigur ca parul creste, dar cu conditia sa nu il mai smulgi si ca sa reusesti, ai nevoie de sprijin.
S-ar putea cu cateva sedinte se psihoterapie sa scapi definitiv pe toata viata de asta.
multa sanatate!
Doamna danabv cand am citit mesajul dumneavoastra m_am trezit la realitate, a fost ca un dus rece pentru mine!VA MULTUMESC DIN SUFLET.CRED CA CU VOINTA VOI REUSI!!!as dori sa imi dati mai multe detalii in privinta acelui referat al ficei d-voastra, daca se poate, sau un site unde as putea citi mai multe in legatura cu aceasta problema!!!NUMAI SANATATE VA DORESC.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3tic nervos de 10 ani
- 4Tulburarea obsesiv compulsiva si ticuri
- 0tic nervos.. clipeste mai des din ochi
- 1Tic nervos
- 5ticuri la copil de 7 ani
- 3Ticuri...!
- 2ticuri copil 3 ani
- 6ticuri nervoase, teama
- 10Miscari involuntare ale capului!
- 5Rispolept si capacitatea de a conduce masina
- 12Homeopatia poate trata miscarile involuntare?
- 3Sindromul Tourete
- 5Sa fie oare ceva neurologic
- 2Tic nervos
- 2Anxietate, depresie si ticuri obsesive cu debut in copilarie
- 5Ticuri faciale.... ce medic ar trebui sa consult ?
Mai multe informații despre: Tricotilomania Ticurile nervoase
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: