3 teste negative
pot fi insarcinata cand 3 teste mi-au iesit negative? al 3 test a fost facut dupa 38 zile de la presupusul contact, am avut si menstruatie
3 comentarii
MDOAMNE, ASTEA SUNT DEJA INTREBARI DE VREI SA FI MILIARDAR. CHIAR NU GANDESTI. CRED CA UNEORI POSTEZI INTREBARI NUMAI CA SA TE AFLII IN TREABA, CA AM MAI CITIT INTREBARI DE ALE TALE. SAU CINE STIE CATI ANI O I AVEA TU. ORICUM NU AI CUM SA FII INSARCINATA, MENSTRUATIA E UN SEMN CA NU ESTI GRAVIDA.
şi la fel şi faptul că iei anticoncepţionale eşti apărată. nu te mai speria atât că rămâi gravidă deşi eşti arhiprotejată şi nu ai avut niciun contact cu risc de fapt ceea ce ai descris tu în mesajele anterioare nu este un contact cu risc! contactul cu risc este eventual cel total neprotejat sau cel în care se rupe prezervativul şi ejacularea are loc în interior. şi cu toate astea sunt mii de femei care se chinuie să rămână gravide= nu e chiar aşa uşor!
eu cred ca ar trebui sa consulti un psiholog! sincer! nu e normal, desi ti au spus sute de persoane ca e in neregula sa fii asa stresata, tu esti speriata in continuare desi esti mai mult decat protejata! NU e normal! in felul asta nu te vei putea bucura de sex niciodata, e ca si cum ai face degeaba sau nu pt tine. ceea ce e complet aiurea!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2teste sarcina
- 3mi-a intarziat ciclul aprox 3 sapt jumate. am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative...
- 4test de sarcina negativ si menstruatia intarziata
- 10Testul de sarcina a iesit negativ.
- 3am facut si 2 teste de sarcina care au iesit negative si menstruatia intarzie
- 3testul de sarcina
- 6Sunt insarcinata? Testul de sarcina imi arata ca nu...
- 10racita... testul de sarcina poate sa iasa negativ?
- 10cand se poate face testul de sarcina? astept un raspuns va rog mult
- 5Sarcina sau nu?
- 5intarziat menstruatie, test de sarcina negativ
- 0Menstruaţie întârziată si teste negative.
- 2test de sarcina fals negativ ?
- 0Intarziere menstruatie
- 1O linie de sarcina
- 2Test de sarcina
- 2Ajutor - 6 teste pozitive, după câteva zile mia venit ciclu normal
- 0Testul de sarcina îți arată că ai cancer la testicule dacă iese pozitiv?
- 0Test sarcina cu o linie stearsa
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
Mai multe informații despre: testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: