3 teste negative

pot fi insarcinata cand 3 teste mi-au iesit negative? al 3 test a fost facut dupa 38 zile de la presupusul contact, am avut si menstruatie
3 comentarii

MDOAMNE, ASTEA SUNT DEJA INTREBARI DE VREI SA FI MILIARDAR. CHIAR NU GANDESTI. CRED CA UNEORI POSTEZI INTREBARI NUMAI CA SA TE AFLII IN TREABA, CA AM MAI CITIT INTREBARI DE ALE TALE. SAU CINE STIE CATI ANI O I AVEA TU. ORICUM NU AI CUM SA FII INSARCINATA, MENSTRUATIA E UN SEMN CA NU ESTI GRAVIDA.

şi la fel şi faptul că iei anticoncepţionale eşti apărată. nu te mai speria atât că rămâi gravidă deşi eşti arhiprotejată şi nu ai avut niciun contact cu risc de fapt ceea ce ai descris tu în mesajele anterioare nu este un contact cu risc! contactul cu risc este eventual cel total neprotejat sau cel în care se rupe prezervativul şi ejacularea are loc în interior. şi cu toate astea sunt mii de femei care se chinuie să rămână gravide= nu e chiar aşa uşor!

eu cred ca ar trebui sa consulti un psiholog! sincer! nu e normal, desi ti au spus sute de persoane ca e in neregula sa fii asa stresata, tu esti speriata in continuare desi esti mai mult decat protejata! NU e normal! in felul asta nu te vei putea bucura de sex niciodata, e ca si cum ai face degeaba sau nu pt tine. ceea ce e complet aiurea!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2testele de sarcina
- 5yasmin, menstruatie intarziata, test de sarcina negativ
- 3credeti ca pot fii insarcinata si cand pot sa imi fac un test de sarcina?
- 12Test de sarcina negativ si ciclul intarziat
- 25Test de sarcina pozitiv - poate l-a facut prea devreme sau nu l-a facut bine
- 3testele de sarcina
- 3poate fi eroare la testul de sarcina?
- 5Mi a intarziat ciclu 4 luni, am facut 5 teste de sarcina si toate au iesit negative
- 5test de sarcina pozitiv si menstruatia
- 4am simptome de sarcina... dar testul mi-a iesit negativ
- 1Test de sarcina negativ!
- 5sunt gravida?
- 5test sarcina fals pozitiv, chist ovarian?
- 0testul de sarcina
- 6test de sarcina pozitiv?
- 0Sunt gravidă?
- 0Primul test pozitiv al doilea negativ!! Ajutor!!!
- 1Exista posibilitatea unei sarcini?
- 0Intrebare test de sarcina - mi se pare prea repede ca s-au colorat ambele linii
- 1Ajutați-mă! test sarcina o linie visinie si inca una slab colorată
Mai multe informații despre: testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: