3 teste negative

pot fi insarcinata cand 3 teste mi-au iesit negative? al 3 test a fost facut dupa 38 zile de la presupusul contact, am avut si menstruatie
3 comentarii

MDOAMNE, ASTEA SUNT DEJA INTREBARI DE VREI SA FI MILIARDAR. CHIAR NU GANDESTI. CRED CA UNEORI POSTEZI INTREBARI NUMAI CA SA TE AFLII IN TREABA, CA AM MAI CITIT INTREBARI DE ALE TALE. SAU CINE STIE CATI ANI O I AVEA TU. ORICUM NU AI CUM SA FII INSARCINATA, MENSTRUATIA E UN SEMN CA NU ESTI GRAVIDA.

şi la fel şi faptul că iei anticoncepţionale eşti apărată. nu te mai speria atât că rămâi gravidă deşi eşti arhiprotejată şi nu ai avut niciun contact cu risc de fapt ceea ce ai descris tu în mesajele anterioare nu este un contact cu risc! contactul cu risc este eventual cel total neprotejat sau cel în care se rupe prezervativul şi ejacularea are loc în interior. şi cu toate astea sunt mii de femei care se chinuie să rămână gravide= nu e chiar aşa uşor!

eu cred ca ar trebui sa consulti un psiholog! sincer! nu e normal, desi ti au spus sute de persoane ca e in neregula sa fii asa stresata, tu esti speriata in continuare desi esti mai mult decat protejata! NU e normal! in felul asta nu te vei putea bucura de sex niciodata, e ca si cum ai face degeaba sau nu pt tine. ceea ce e complet aiurea!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1dupa cat timp imi pot face testul de sarcina?
- 3bebele nu vrea sa vina, ajutor!!!!
- 2Cat de sigure sunt testele de sarcina?
- 2teste sarcina
- 25Test de sarcina pozitiv - poate l-a facut prea devreme sau nu l-a facut bine
- 8Avortul sub 18 ani
- 6nu reusesc sa concep un bebe!
- 3testul de sarcina cand se face?
- 6Menstra intarziata, testul de sarcina arata negativ... sunt insarcinata?
- 5Credeti ca ar putea exista riscul instalarii unei sarcini?
- 7vreau un bebe
- 7test de sarcina
- 19pot fi insarcinata?
- 12Sunt sau nu insarcinata?
- 3O liniuta roz si una albastra.
- 20voi ramane insarcinata?
- 1Nustiu ce sa cred! a doua liniuta a iesit f f slab vizibila!
- 0Testul de sarcina dupa cat timp de la conceptie poate fi facut?
- 0Sunt însărcinată?? Va rog sa îmi răspundeți! Îmi doresc foarte mult un bebe!!
- 1Test sarcina
Mai multe informații despre: testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: