hiv1 2

Am facut testul hiv1/2 si mi-a iesit la rezultat absent.Exista sansa sa fiu infectata daca la intervalele de referinta nu scrie nimic si este absent?Va multumesc, astept raspuns.
4 comentarii

Testul HIV este un test indirect, care indică prezenţa în organism a anticorpilor împotriva HIV, nu a virusului propriu zis. Daca organismul Dvs nu a intrat in contact cu acest virus atunci nu a produs anticorpi, iar analiza de laborator nu detecteaza niciun anticorp impotriva virusului HIV si atunci rezultatul testului este negativ.
Din momentul infectării, organismul are nevoie de 3 până la 6 luni pentru a produce anticorpi care vor putea fi identificaţi cu ajutorul testului HIV.
Din momentul infectării, organismul are nevoie de 3 până la 6 luni pentru a produce anticorpi care vor putea fi identificaţi cu ajutorul testului HIV.

D-na doctor, sa inteleg ca daca la testul hiv1/2 este scris absent si eu l-am repetat de mai multe ori si a iesit absent nu am sida?

Daca testele au fost negative (virusul absent) atunci nu sunteti infectata si nu veti face SIDA ( boala determinata de infectia cu virusul HIV)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4teste hiv-sida - se fac gratuit?
- 7a fi sau nu zero pozitiv HIV
- 8In urma cu 3 ani am avut contact sexual neprotejat = HIV?
- 5este posibil sa fie gresit testul hiv ?
- 1Testare HIV
- 6Cum imi dau seama daca am sida hiv dupa cateva zile?
- 16infectie cu hiv???
- 13Posibilitate contactare HIV?? Va rog un raspuns.
- 6Pot fi infectat cu HIV ?
- 44hiv sau paranoia?
- 0HIV masturbare reciproca
- 1Acces la tratament in alte tari
- 9HIV si sarcina
- 9Hiv si sarcina
- 8Este posibil sa ma fi infectat cu HIV?
- 2HIV?
- 0Nedumerire relatii intime inre persoane seropozitive
- 2Testare HIV
- 1Risc HIV masaj erotic
Mai multe informații despre: infectia cu HIV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: