menopauza.. dar ii tot reapare menstruatia la 3 luni...
buna ziua am si eu o problema...mama trebuie sa intre la menopauza sau cam asa ar trebui...dar ii tot reapare menstruatia la 3 luni in primele zile este mai putin iar in urmatoarele foarte abundent cu cheaguri ce pastile ar trebui sa ia sa se opreasca va rog sa ne ajutati...in luna aceasta ia venit pe data de 19 iar din 26 curge abundent...va multumesc
4 comentarii
Menopauza se instaleaza treptat, menstruatia incepe sa vina din ce in ce mai rar, mama ta se poate astepta la menstruatie si dupa ce un an nu a mai avut deloc, nu-i nimic anormal ca ii vine din 3 in 3 luni, insa daca i se pare ca sangerarea este anormala ca debit ori consistenta, ar trebui sa mearga la medic pentru un consult si o opinie.
cat este normal sa tine menstruatia in aceasta perioada?
De obicei tine la fel, 5, 6 zile, insa cantitativ este mai mult.
mama randul trecut cand a mai patit asa a fost la urgente si au chiuretat-o direct si iau dat pastile sa se opreasca...dar pastilele ii cam fac rau la stomac si vrem sa stim daca mai sunt si altele.si acum nu s-ar mai duce la doctor pt ca ii este frica sa nu o chiureteze din nou.va multumesc muult
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2la cateva zile dupa terminarea menstruatiei am luat postinor pt ca am fost nesigura
- 4menstruatie in timpul administrarii anticonceptionalelor
- 20Am o scurgere albicioasa abundenta
- 4menstruatia dereglata de 3 ani
- 7Umflatura intre vagin si piciorul drept
- 4dureri insuportabile in prima zi de menstruatie
- 4urmatorul blister cand il incep?
- 12Menopauza si problemele ei
- 4foarte ingrijorata: menstruatie mai putin
- 7sindrom vertiginos?...va rog raspundeti-mi
- 6grabirea menstruatiei!
- 1menstruastie
- 6operata de tumora beligna a ovarului drept, dupa ciclul nu mi-a venit regulat.. sunt insarcinata?
- 5menopauza la 41 ani?
- 1Ma simt rau. la menstruatie
- 0Tulburari menopauza
- 2ameteli, frunicaturi, oboseala
- 2mentruatia mai mult decat de obicei
- 1Intrebarea mea este daca scurgerea aceasta este menstruatia?
- 0lichid roz dupa chiuretaj biopsic menopauza
Mai multe informații despre: Menstruatia Menopauza menstruatie abundenta cu cheaguri
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: