test bts
Buna ziua.
Ma numesc Ionut. Acum 6 luni am avut contact sexual cu partenera mea. Dupa ceva timp, a inceput sa am usturimi dupa ce urinam, dureri suportabile la ambele testicule, durere in partea stanga in spate lombara in zona rinichiului insa fara scurgeri anormale. Am facut toate testele sa vad daca am vreo bts iar rezultatele au fost toate negative, medicul am zis ca nu am nimic. Specific ca medicul mi-a introdus in uretra 3 betisoare cu vata. Problema mea este ca in acea dimineata inainte de a face testele cu 5 minute inainte am urinat. Mai sunt rezultatele negative valabile in aceasta situatie?
In preeznta am aceleasi usturimi pe care le simt deseori mai ales cand stau asezat pe scaun. Va multumesc frumos.
si inca un detaliu cu privire la test: la rezultat scria celule epitaliale frecvente
Ma numesc Ionut. Acum 6 luni am avut contact sexual cu partenera mea. Dupa ceva timp, a inceput sa am usturimi dupa ce urinam, dureri suportabile la ambele testicule, durere in partea stanga in spate lombara in zona rinichiului insa fara scurgeri anormale. Am facut toate testele sa vad daca am vreo bts iar rezultatele au fost toate negative, medicul am zis ca nu am nimic. Specific ca medicul mi-a introdus in uretra 3 betisoare cu vata. Problema mea este ca in acea dimineata inainte de a face testele cu 5 minute inainte am urinat. Mai sunt rezultatele negative valabile in aceasta situatie?
In preeznta am aceleasi usturimi pe care le simt deseori mai ales cand stau asezat pe scaun. Va multumesc frumos.
si inca un detaliu cu privire la test: la rezultat scria celule epitaliale frecvente
3 comentarii
Merci frumos pentru raspuns, dar usturimile frecevente la uretra de unde provin si starea ca penisul este tot timpul e umed cand de fapt e uscat? Va multumesc
Senzatie este ca si cum am fost la toaleta si a ramas urina in uretra si simt umiditate. Cu toate astea nu am scurgeri anormale ci uneori un miros ciudat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 240sifilis
- 4boli cu transmitere sexuala
- 5Tratament cu pastile homeopatice - boli cu transmitere sexuala
- 44molluscum contagiosum + sarcina
- 96o fi sifilis?
- 3este bts sau nu este bts?
- 9ce sa ma fac?????
- 14va rog ajutor - HIV?
- 22Astept raspunsul la testul hiv. Sunt terminata psihic!
- 1boala cu transmitere sexuala
- 3contact sexual neprotejat cu o alta fata decat prietena mea
- 1Fobie legata de BTS-uri. Mi-e frica sa mai fac sex. Cat de raspandite sunt BTS-urile?
- 9Posibil BTS, oare sa fie HIV?
- 2Contact sexual protejat - risc de boli ?
- 4Am contactat vreo boala incurabila sau am fost pe muchie de cutit?
- 18Sunt motive de ingrijorare?
- 4Hiv si sifilis
- 2Frică de boli cu transmitere sexuală
- 2Este posibila infectarea asa ?
Mai multe informații despre: Bolile cu transmitere sexuala bts
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: