temperatura inainte de menstuatie
Buna.De o jumatate de an mi se mareste temperatura corpului pina la 37, 2 timp de o saptamina, inainte de menstruatie.Cind aceasta incepe, temperatura se normalizeaza.Mentionez ca am dat analiza generala de singe anume in aceasta perioada si e totul in regula, iar alte simptome nu ma mai deranjeaza.Este ceva normal sau nu?Multumesc
1 comentarii
Buna ziua,
Ne era de folos daca aveam mai multe date, respectiv cati ani aveti, daca aveti sau nu nasteri sau intreruperi de sarcina si daca obisnuiati sa va luati temperatura (exista mai multe variante de masurare a temperaturii fiind importanta si ora efectuarii). Va recomandam sa efectuati un control ginecologic la care sa prezentati medicului date despre antecedentele dvs.
O zi excelenta!
Ne era de folos daca aveam mai multe date, respectiv cati ani aveti, daca aveti sau nu nasteri sau intreruperi de sarcina si daca obisnuiati sa va luati temperatura (exista mai multe variante de masurare a temperaturii fiind importanta si ora efectuarii). Va recomandam sa efectuati un control ginecologic la care sa prezentati medicului date despre antecedentele dvs.
O zi excelenta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4mi-a venit in sfarsit
- 2Febra 42 de grade
- 4ciclul menstrual
- 7menstruatie?
- 6Menstruatie nereglutata, crampe menstruale, voma, diaree, transpiratii, ovare micropolichistice
- 2Baietel 4 anisori febra, amigdalita, conjunctivita
- 4foarte ingrijorata: menstruatie mai putin
- 0cand trebuie sa imi vina urm menstruatie?
- 4ciclul menstrual
- 3voma +temperatura
- 4Febra si tensiune mare
- 0am dureri de cap febra ma ustura limba imi curge nasul dimineata si ochii rosi dimineata
- 9Intarzierea menstruatiei
- 2menstruatie sau nidatie
- 0Menstruatie oprita
- 1examen de urografie este influentat de venirea ciclului menstrual?
- 1Simptome: febra, frisoane, stare de rau
- 2Gripa sau ceva mai grav?
- 1Gripa sau ceva mai grav?
Mai multe informații despre: Menstruatia Febra
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: