Menstruatie la doua saptamani
Buna ziua!
Va rog sa-mi dati un sfat.
Am 38 de ani, doi copii, un ciclu menstrual regulat, de 27-28 zile, durata ciclului de 3-4 zile si in cantitati nu prea abundente. Insa pe 5.februarie mi-a reaparut menstruatia la doar doua saptamani de la ultima menstruatie, care a tinut 6 zile si a fost si destul de abundenta. Acum dupa ce au trecut doar trei zile de cand s-a oprit am vazut ca am iarasi sangerari.
Mentionez ca am mai avut menstruatie abundenta tot la mijlocul lunii in prima luna dupa montarea steriletului, (sunt la al treilea sterilet), in urma cu 6 luni.Ce poate fi?! Multumesc!
Va rog sa-mi dati un sfat.
Am 38 de ani, doi copii, un ciclu menstrual regulat, de 27-28 zile, durata ciclului de 3-4 zile si in cantitati nu prea abundente. Insa pe 5.februarie mi-a reaparut menstruatia la doar doua saptamani de la ultima menstruatie, care a tinut 6 zile si a fost si destul de abundenta. Acum dupa ce au trecut doar trei zile de cand s-a oprit am vazut ca am iarasi sangerari.
Mentionez ca am mai avut menstruatie abundenta tot la mijlocul lunii in prima luna dupa montarea steriletului, (sunt la al treilea sterilet), in urma cu 6 luni.Ce poate fi?! Multumesc!
3 comentarii
Buna ziua!
Modificarea duratei ciclului menstrual si sangerarile abundente pot fi efecte secundare ale prezentei steriletului in uter, insa de asemenea, poate fi vorba despre sangerare in afara ciclului menstrual, determinata de alte probleme la nivelul cavitatii uterine. In oricare din variante este indicat sa va prezentati la medicul ginecolog pentru o consultatie.
Numai bine!
Modificarea duratei ciclului menstrual si sangerarile abundente pot fi efecte secundare ale prezentei steriletului in uter, insa de asemenea, poate fi vorba despre sangerare in afara ciclului menstrual, determinata de alte probleme la nivelul cavitatii uterine. In oricare din variante este indicat sa va prezentati la medicul ginecolog pentru o consultatie.
Numai bine!
Buna ziua.Un remediu naturist pentru hipermenoree, metroragii sunt capsulele Normoflux.Se administreaza 2 capsule de 3-6 ori pe zi, intre mese, pe perioada menstruatiei repectiv a hemoragiei.Pentru un tratament complet este necesar un consult medical.
Multa sanatate !
Multa sanatate !
Multumesc pentru toate indicatile.
Cred ca o sa incerc medicamentul naturist.
Cred ca o sa incerc medicamentul naturist.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6intarzierea ciclului menstrual...
- 6sunt disperata..am nevoie de o parere
- 117de ce nu imi vine menstruatia???
- 3intarziere ciclu mestrual
- 6contact sexual imediat dupa ciclu
- 4pastila de a 2-a zi, menstruatia la timp ii vine?
- 0cand trebuie sa imi vina urm menstruatie?
- 6Rezultate Analize Hormonale
- 4ciclul menstrual
- 4ciclu mai devreme
- 6anticonceptionale si menstruatia neregulata
- 8menstruatie anormala
- 0Probleme cu menstruatia
- 1Menstruatie dupa operatie de chist ovarian
- 4Probleme in menstruatie... intarzie din cauza stresului?
- 6menstruatie dereglata, nu stiu cand e perioada fertila
- 1Menstruatie ciudata
- 0Tratament homeopat pentru menstruatie dereglata
- 1Menstruatie
Mai multe informații despre: Menstruatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: