Menstruatie la doua saptamani
Buna ziua!
Va rog sa-mi dati un sfat.
Am 38 de ani, doi copii, un ciclu menstrual regulat, de 27-28 zile, durata ciclului de 3-4 zile si in cantitati nu prea abundente. Insa pe 5.februarie mi-a reaparut menstruatia la doar doua saptamani de la ultima menstruatie, care a tinut 6 zile si a fost si destul de abundenta. Acum dupa ce au trecut doar trei zile de cand s-a oprit am vazut ca am iarasi sangerari.
Mentionez ca am mai avut menstruatie abundenta tot la mijlocul lunii in prima luna dupa montarea steriletului, (sunt la al treilea sterilet), in urma cu 6 luni.Ce poate fi?! Multumesc!
Va rog sa-mi dati un sfat.
Am 38 de ani, doi copii, un ciclu menstrual regulat, de 27-28 zile, durata ciclului de 3-4 zile si in cantitati nu prea abundente. Insa pe 5.februarie mi-a reaparut menstruatia la doar doua saptamani de la ultima menstruatie, care a tinut 6 zile si a fost si destul de abundenta. Acum dupa ce au trecut doar trei zile de cand s-a oprit am vazut ca am iarasi sangerari.
Mentionez ca am mai avut menstruatie abundenta tot la mijlocul lunii in prima luna dupa montarea steriletului, (sunt la al treilea sterilet), in urma cu 6 luni.Ce poate fi?! Multumesc!
3 comentarii
Buna ziua!
Modificarea duratei ciclului menstrual si sangerarile abundente pot fi efecte secundare ale prezentei steriletului in uter, insa de asemenea, poate fi vorba despre sangerare in afara ciclului menstrual, determinata de alte probleme la nivelul cavitatii uterine. In oricare din variante este indicat sa va prezentati la medicul ginecolog pentru o consultatie.
Numai bine!
Modificarea duratei ciclului menstrual si sangerarile abundente pot fi efecte secundare ale prezentei steriletului in uter, insa de asemenea, poate fi vorba despre sangerare in afara ciclului menstrual, determinata de alte probleme la nivelul cavitatii uterine. In oricare din variante este indicat sa va prezentati la medicul ginecolog pentru o consultatie.
Numai bine!
Buna ziua.Un remediu naturist pentru hipermenoree, metroragii sunt capsulele Normoflux.Se administreaza 2 capsule de 3-6 ori pe zi, intre mese, pe perioada menstruatiei repectiv a hemoragiei.Pentru un tratament complet este necesar un consult medical.
Multa sanatate !
Multa sanatate !
Multumesc pentru toate indicatile.
Cred ca o sa incerc medicamentul naturist.
Cred ca o sa incerc medicamentul naturist.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Cum pot face sa vina mai repede?
- 6ciclul menstrual dereglat
- 15legat de menstruatie
- 3intarziere ciclu mestrual
- 3menstruatia dupa postinor 2
- 12mai vreau un sfat... despre anticonceptionale
- 7capsula de slabit si anticonceptionale
- 8anticonceptionale
- 4foarte ingrijorata: menstruatie mai putin
- 4ciclul menstrual
- 10Cauzele intarzierii ciclului menstrual
- 1menstruatie culoare neagra
- 8am facut sex anal.. sperma poate ajunge in vagin?
- 4Endometru neomogen in sarcina mica, pune vreo problema?
- 0Pastila de a doua zi si menstruatie ciudata
- 1CM maron aproape negru si intarziat
- 2menstruatie sau nidatie
- 8Problema menstruatie
- 1Anticonceptionale luate inainte de ciclu
- 0Grabirea mentruatiei cu vreo 10 zile
Mai multe informații despre: Menstruatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: