ciclu mai devreme
buna...am si eu o problema mi-a venit menstruatia mai devreme cu o saptamana conform pastilelor care le iau si nu am terminat inca pastilele, cele 21 de zile...ce ar trebui sa fac sa le iau in continuare?
4 comentarii
salut, am aceiasi problema...Folosesc Yasmine de 6 luni si mereu imi venea ciclu la tip..luna aceasta insa a venit cu 7 zile mai devreme, desi inca luam cele 21 comprimate, zilnic cite unul...Ajutat-ma va rog... ce sa fac? cum sa continui sa iau contraceptivele? le termin si apoi fac pauza 7 zile si incep un nou blister? sau fac pauza si astept urmatoarea menstruatie?
buna. la fel am patit si eu.mai am de luat 5 pilule si azi m-am trezit ca mi-a venit...mentioneza ca inainte sa incep acest blister, am avut o pauza de o luna... ma gandesc ca poate e vreo dereglare hormonala, sau stresul plus ca nu dorm bine deloc, sau ca organismul meu s-a dezobisnuit de ele...habar nu am. stie cineva ce poate fi? Ms
La începerea sau reînceperea anticoncepţionalelor, apar frecvent "sângerări peste anticoncepţionale". Acest lucru, dacă sângerările nu sunt foarte abundente, nu modifică felul în care luaţi pilulele: 21 de zile cu pilule, 7 zile fără pilule. Pe viitor, nu mai faceţi pauze de câte o lună, fiindcă reapar problemele, aşa cum aţi observat, iar pauzele nu vă folosesc la nimic.
Va multumesc pt raspuns. Cu siguranta voi lua in seama sfatul dvs. O zi buna! :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Cum pot face sa vina mai repede?
- 58sunt insarcinata? imi intarzie menstruatia...
- 9sangerari si dureri ingrozitoare de mijloc
- 4Menstruatia dupa Postinor.. cand trebuie sa vina?
- 4daca iei contraceptive si esti insarcinata mai vine menstra?
- 9candida
- 8anticonceptionale
- 3se afecteaza colonscopie cand ai menstra?
- 2ciclu la 23 de zile (fata 12 ani)
- 21Oare am ramas gravida? urgent va rog!
- 1menstruatia oprita
- 10Absenta menstruatie
- 6anticonceptionale si menstruatia neregulata
- 2menstruatie ciudata
- 3ce medicamente sau ceaiuri sa iau pt. a reduce menstruatia?
- 0Probleme cu menstruatia
- 5menstruatie de doua ori in aceeasi luna
- 6menstruatie dereglata, nu stiu cand e perioada fertila
- 4SCURGERE maronie dupa menstruatie!
Mai multe informații despre: Menstruatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: