tbc si vacanta la mare

am descoperit ca am tbc, dar nu e contagioasa.iau tratament de o saptamana, totul este in regula, nu am avut simptome de niciun fel, doar ca am scuipat sange intr-o zi, asa mi-am dat seama. ce as vrea sa stiu eu este daca as putea pleca un week-end la mare...fara sa fac plaja, pt ca stiu ca soarele afecteaza. aerul de mare poate afecta? va rog mult sa-mi raspundeti.multumesc
3 comentarii

Sunt si eu bolnava de tbc si vreau sa zic ca aerul de mare n-are nici o treaba cu boala, doar soarele ajuta la inmultirea celulelor.
Sunt bine informata ce tine de aceasta boala.
Asa ca poti merge fara nici o grija, am fost si eu vara asta la mare si e totul ok, chiar am vorbit si cu medicul despre acest fapt. Odihna placuta! si insanatosire grabnica!
Sunt bine informata ce tine de aceasta boala.
Asa ca poti merge fara nici o grija, am fost si eu vara asta la mare si e totul ok, chiar am vorbit si cu medicul despre acest fapt. Odihna placuta! si insanatosire grabnica!

multumesc mult pt raspuns.am fost la mare, nu am stat la soare si chiar mi-a fost mai bine dupa ce am ajuns acasa.mai am 10 zile si termin tratamentul(cel de 2 luni)..:) insanatosire grabnica si tie!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8contact cu TBC pulmonar
- 3tbc-ul in timpul sarcinii!
- 2probleme buric dupa un tratament TBC
- 3Este TBC?
- 4tbc vechi de 1 an
- 4tbc rezistent la isoniazida si sinerdol
- 34Ajutor!ce sa fie? plamanii, bronhiile, astm, tbc?
- 12acnee juvenila.. dupa ce m-am expus la soare vara trecuta
- 1sarcina dupa tratament tbc
- 4TBC, hepatita medicamentoasa
- 7Are TBC
- 16Durerea mea de burta = TBC
- 8De 8 luni am probleme cu somnul
- 1tbc la bebelus de 8 luni
- 2Interpretare analize
- 1tratament tbc... plimbari pe faleza, sport?
- 1Posibil sa iau Tbc de la persoana aflata in tratament ?
- 6Tbc-ul si complicatiile lui
- 0Tuberculoza
Mai multe informații despre: Tuberculoza expunerea la soare TBC
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: