Cum a fost procesul de vindecare de tuberculoza?
Buna seara,
Am fost recent diagnosticata cu tuberculoza pulmonara. Plamanul stang, partea superioara, este foarte afectata.
Maine urmeaza sa aflu daca este TBC sensibil la antibiotice sau rezistent, si sa incep tratamentul acasa. Tin sa mentionez ca stau in strainatate.
As dori sa aflu parerile celor care s-au vindecat de aceasta boala. Cat de greu a fost tratamentul? Ce v-a ajutat sa faceti luarea antibioticelor mai usoara? Ce alimente v-au ajutat la o recuperare mai rapida? Dupa cat timp ati fost pregatiti sa va intoarceti la munca?
Sunt foarte speriata si va multumesc din suflet pentru orice sfat!
Am fost recent diagnosticata cu tuberculoza pulmonara. Plamanul stang, partea superioara, este foarte afectata.
Maine urmeaza sa aflu daca este TBC sensibil la antibiotice sau rezistent, si sa incep tratamentul acasa. Tin sa mentionez ca stau in strainatate.
As dori sa aflu parerile celor care s-au vindecat de aceasta boala. Cat de greu a fost tratamentul? Ce v-a ajutat sa faceti luarea antibioticelor mai usoara? Ce alimente v-au ajutat la o recuperare mai rapida? Dupa cat timp ati fost pregatiti sa va intoarceti la munca?
Sunt foarte speriata si va multumesc din suflet pentru orice sfat!
1 comentarii
poti sa faci tratamentul acasa?eu am avut tbc avansat si am stat aproape doua luni in spital apoi acasa am urmat inca 7 luni tratament cu antibiotic.nu fumez nu beau alcool.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8contact cu TBC pulmonar
- 6antibiotice tbc
- 5In urma tratamentului TBC si mari modificari la nivelul florei intestinale..
- 3tbc si vacanta la mare
- 3Urgent.nu stiu daca am TBC
- 4tbc vechi de 1 an
- 4tbc rezistent la isoniazida si sinerdol
- 4TBC, hepatita medicamentoasa
- 10ce inseamna aceste lucruri???????
- 5intrebari despre TBC
- 1isoniazida si anticonceptionale
- 2Interpretare analize
- 0TB latent
- 1Intrerupere 5-6 zile tratament tbc dupa 6 luni. Ce se poate intampla?
- 2Test TBC Constanta in laborator privat?
- 1Posibil sa iau Tbc de la persoana aflata in tratament ?
- 0Tuberculoză mamara
- 2Tbc
- 0Tuberculoza
Mai multe informații despre: Tuberculoza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: