TBC la gradinita

Buna ziua.
azi am fost anuntata ca un copil de la gradi, si chiar in grupa cu al meu, a avut TBC...sau inca mai are...nici nu stiu exact. Inca din decembrie nu a mai fost adus la gradinita, dar pana atunci, nu se stie cat timp a frecventat bolnav alaturi de ceilalti colegi. Educatoarea spune de TBC la stomac..si nu stiu daca modul de infestare de la cel bolnav este tot prin stranut / tuse. Maine toti colegii lui vor face testul IDR... Daca e cineva care ma poate lamuri.as fi recunascatoare. Multumesc.
azi am fost anuntata ca un copil de la gradi, si chiar in grupa cu al meu, a avut TBC...sau inca mai are...nici nu stiu exact. Inca din decembrie nu a mai fost adus la gradinita, dar pana atunci, nu se stie cat timp a frecventat bolnav alaturi de ceilalti colegi. Educatoarea spune de TBC la stomac..si nu stiu daca modul de infestare de la cel bolnav este tot prin stranut / tuse. Maine toti colegii lui vor face testul IDR... Daca e cineva care ma poate lamuri.as fi recunascatoare. Multumesc.
1 comentarii

tbc, chiar pulmonar, la copiii de varsta asta e foarte rar transmisibil. adica nu fac forme deschise, care sa se transmita.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2TBC pulmonar
- 5ce analize ar trebui facute in caz de recidiva tbc renal?
- 4am fost diagnosticata acum 2 saptamini cu tbc nodulara (nodului limfatic)
- 3tbc si vacanta la mare
- 3la gradinita este un copil cu TBC... cum ar trebui procedat?
- 36Recidiva TBC-va rog din suflet sa-mi raspundeti!!!
- 3miscare si dieta... Este indicata o cura de slabire dupa TBC?
- 13TBC? Sarcoidoza? sau Micoza?
- 9otomastoidita stanga ce inseamna?
- 5fractura pertrohanteriana dupa ce a alunecat si a cazut
- 3colegul de serviciu a fost diagnosticat cu TBC
- 5intrebari despre TBC
- 11Mi-e frica de un tbc generalizat!
- 1fumul de tigare tbc
- 8De 8 luni am probleme cu somnul
- 4vreau sa scap de tuberculoza, va rog ajutati-ma!
- 1pneumonie severa sau TBC?
- 1Meningita TBC
- 0Am o intrebare - hepatita B cronica si tbc
- 0Tbc coleg de serviciu
Mai multe informații despre: TBC