TBC la gradinita
Buna ziua.
azi am fost anuntata ca un copil de la gradi, si chiar in grupa cu al meu, a avut TBC...sau inca mai are...nici nu stiu exact. Inca din decembrie nu a mai fost adus la gradinita, dar pana atunci, nu se stie cat timp a frecventat bolnav alaturi de ceilalti colegi. Educatoarea spune de TBC la stomac..si nu stiu daca modul de infestare de la cel bolnav este tot prin stranut / tuse. Maine toti colegii lui vor face testul IDR... Daca e cineva care ma poate lamuri.as fi recunascatoare. Multumesc.
azi am fost anuntata ca un copil de la gradi, si chiar in grupa cu al meu, a avut TBC...sau inca mai are...nici nu stiu exact. Inca din decembrie nu a mai fost adus la gradinita, dar pana atunci, nu se stie cat timp a frecventat bolnav alaturi de ceilalti colegi. Educatoarea spune de TBC la stomac..si nu stiu daca modul de infestare de la cel bolnav este tot prin stranut / tuse. Maine toti colegii lui vor face testul IDR... Daca e cineva care ma poate lamuri.as fi recunascatoare. Multumesc.
1 comentarii
tbc, chiar pulmonar, la copiii de varsta asta e foarte rar transmisibil. adica nu fac forme deschise, care sa se transmita.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2TBC pulmonar
- 2TBC pulmonar
- 4transpiratia nocturna inseamna TBC?
- 2tbc
- 3tbc si vacanta la mare
- 4tbc vechi de 1 an
- 3miscare si dieta... Este indicata o cura de slabire dupa TBC?
- 637.5 febra 2 saptamani de zile
- 1Obosesc foarte repede
- 18sputa negativa
- 5intrebari despre TBC
- 8TBC, cultura sputa...
- 8De 8 luni am probleme cu somnul
- 4vreau sa scap de tuberculoza, va rog ajutati-ma!
- 3tbc si frontiera
- 1Meningita TBC
- 0TBC - intoarcere la servici
- 1Tratament tbc în faza intensiva întrerupt de mai multe ori
- 0Tratament de TBC: e nevoie sa se mai faca CT-uri sau bronhoscopii la 2 luni de tratament?
- 0Analize TBC osos
Mai multe informații despre: TBC
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: