Meningita TBC
Buna seara, sa incep cu inceputul..sotul are diagnosticul de meningita Tbc -convalescenta, clostridium difficile -TRATMENT si eu am o multime de intrebari fara raspunsuri. A fost internat 24 zile si a facut tratament pentru meningita si tbc, acum face doar ptr tbc- faza de atac mai are 10 zile. Desi e luat in evidenta si el si noi, testarile Idr copiilor si radiografie le-am facut la insistententele mele in prima saptamana de la diagnosticarea sotului. Au trecut 2 luni, copiii sunt ok dar eu am o durere de spate care ma supara si nu stiu daca este de la faptul ca alaptez sau daca este vreun simptom Tbc. Desi sotului i s-a spus ca nu mai este contagios stau cu teama pentru copii si pentru mine ( locuim intr-un apartament cu totii si avem o singura toaleta) si ptr Tbc dar si pentru Clostridium. Pe de alta parte imi este teama ca daca s-ar interna ar lua si alte boli cu sistemul lui imunitar scazut. Ce fel de teste as mai putea face sa ma linistesc in privinta durerii de spate ( nu tusesc sau sa am alte simptome)sau la ce semne sa fiu atenta ptr copii (unul de 1 an si celalat de 10 ani) in cazul unui Tbc. Va multumesc anticipat.
1 comentarii
Bună seara! Este meningită TBC, nu tuberculoză pulmonară, deci nu puteți lua de la soțul dumneavoastră. Iar infecția cu Clostridium trebuie tratată cu antibiotic, mergeți la boli infecțioase pentru asta. Dacă mai aveți întrebări vă răspund cu drag! O seară liniștită!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2TBC pulmonar
- 4tbc vechi de 1 an
- 4tbc rezistent la isoniazida si sinerdol
- 10TBC de la mama la copil
- 10cai de transmitere HIV
- 6tbc, dureri de stomac, problema un gat (galben-verzui), oboseala imediata
- 4meningita acuta virala
- 2hepatita b si tbc sarcina
- 18sputa negativa
- 7a 6 luna de tratament tbc si am luat iar microbul. este posibil asa ceva?
- 16Durerea mea de burta = TBC
- 2Copil 6 ani-poate fi semn de meningita?
- 1fumul de tigare tbc
- 4Ameteli de 2 ani din cauza unui tratament gresit TBC.
- 0Ameteli 2 ani din cauza unui tratament gresit TBC.
- 2Bolnav de TBC si problema cu inima
- 0Meningita
- 2Meningita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: