tatal meu e foarte slab, foarte agitat, vorbeste mult
buna seara, tatal meu a revenit la starea asta de agitatie ( spun asta ptr ca s-a mai intamplat de vre-o doua ori in trecut); e foarte slab, foarte agitat, vorbeste mult si nu-si da seama ca oboseste lumea din jurul lui, bea de cate ori are ocazia, noroc cu mama ca uneori reuseste sa ascunda bautura; e extrem de agitat, umbla foarte mult, intra in conflicte cu noi, si cu alte persoane cunoscute sau mai putin cunoscute si nu este el, comportamentul lui nu este normal, ne oboseste pe noi cei din jurul lui, in special pe mama ca e mereu in preajma lui; in acest an i s-a taiat pensia, a avut un loc de munca temporar, nici financiar nu stam bine deloc, iar la anul fiica lui se casatoreste; stiu ca pot fi acestea cauze ale starii in care se afla, insa ne dorim mult sa-l vindecam;
cum va spuneam a mai trecut prin asa ceva; a fost internat, si dupa o vreme si-a revenit; si acum vrem sa procedam la fel insa vrem sa stim cum am putea evita aceste momente pe viitor;
si daca il internam din nou, neasigurat fiind (fara pensie, fara loc de munca), credeti ca poate beneficia de asigurarea de sanatate a mamei ( ea fiind cu pensie de boala si fara alte venituri)
va multumesc
cum va spuneam a mai trecut prin asa ceva; a fost internat, si dupa o vreme si-a revenit; si acum vrem sa procedam la fel insa vrem sa stim cum am putea evita aceste momente pe viitor;
si daca il internam din nou, neasigurat fiind (fara pensie, fara loc de munca), credeti ca poate beneficia de asigurarea de sanatate a mamei ( ea fiind cu pensie de boala si fara alte venituri)
va multumesc
1 comentarii
Dupa ce s-a externat nu i s-a dat un tratament? Trebuia sa il ia in continuare sau poate nu mai este potrivit acum, in caz ca il ia si trebuie schimbat.
Dar daca mai si bea, asta ii face foarte rau si este posibil sa refuze tratamentul. Este cam complicata situatia. In cazul lui, nu inseamna ca merge la spital, ia citeva zile tratament si gata.
Va trebui sa il ia toata viata, dar mai trebuie sa si accepte asta.
Bauturile alcoolice sunt interzise daca face tratament.
In legatura cu asigurarea, ai putea intreba chiar la spitalul unde va trebui internat. Dai un telefon si intrebi.
Dar daca mai si bea, asta ii face foarte rau si este posibil sa refuze tratamentul. Este cam complicata situatia. In cazul lui, nu inseamna ca merge la spital, ia citeva zile tratament si gata.
Va trebui sa il ia toata viata, dar mai trebuie sa si accepte asta.
Bauturile alcoolice sunt interzise daca face tratament.
In legatura cu asigurarea, ai putea intreba chiar la spitalul unde va trebui internat. Dai un telefon si intrebi.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13cum se poate trata anxietatea??-
- 2Problema nerezolvata...daca diagnosticul de tulburare astenodistimica nu exista...atunci ce ar putea
- 8ameteli la cap, dureri de cap, stari de agitatie
- 70Iau Seroxat si de 2 zile ma simt foarte rau
- 12Sa fie anxietate???
- 6Nevoie ugenta de ajutor: amortela, agitatie, batai ale inmii, greata, lesin
- 6sunt foarte agitata nu reusesc sa exprim ceea ce doresc sa spun
- 1probleme cu dintii si nu numai la bebe de 8 luni
- 6copil agitat si ziua si noaptea
- 3copilas superagitat
- 9agitatie bebelush 2 luni
- 13Atac de panica?
- 4sunt foarte agitata si nelinistita + am insomnii...
- 7Probleme ale stomacului din cauza agitatiei si stresului?
- 5Depresie, Caldura, Agitatie
- 2Mirzaten, anxiar
- 0200 de mișcări in timpul somnului de noapte
- 5Fetita 4 ani și 8 luni agitata
- 18Ma simt agitat, nu am rabdare
- 1Simptome ciudate: ameteala, amorteli, cap infundat, neliniste, agitatie, senzatie de plutire, greata
Mai multe informații despre: Agitatia