daca e cazul sa merg la neurolog sau altundeva
Am avut simtit de cateva ori o presiune la cap - la creier nu stiu cum sa ii spun - insotita de agitatie, inrosirea obrajilor, infundarea urechilor, si de cand am avut aceste simtpome sunt intr-o stare de agitatie continua din care nu mai ies. Imi vajaie urechea dreapta sau tiuie si o simt mai infundata sau parca palpeaza. Ideea e ca de cand simt starile astea la cap - si chiar in frunte- sunt agitata continuu, nu mai am calm. Unde sa ma duc? Analizele la sange sunt bune...Dati-mi si mie un sfat sa mai ies din starea asta...
8 comentarii
Mergeti la un medic homeopat cu experienta care va poate ajuta usor si de durata.
Multumesc pt raspuns, dar cam ce-as avea? ca de cand am patit "crizele" astea am o emotivitate iesita din comun...
0
13-10-2009, ora 21:37
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Mergi la un neuro-psihiatru!
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Mister NICK;)
Ma gandesc si la asta, sincer. Insa presiunea la cap si la urechi nu e de psiho, emotivitatea poate.De-aia intreabam de neuro sau de urechi.
0
14-10-2009, ora 14:34
Hipertensiunea intracraniană poate avea şi cauze "psiho"...faceţi cum doriţi! Toate cele bune;)
Mister NICK;)
Mister NICK;)
Bun, sa zicem ca e clar exclusiv problema psihica.Mergi la psihiatru, incerci schema 1, schema 2 etc, poate te-oi mai linisti cumva. Pentru asta nu aveam nevoie sa scriu aici, nu? ca ma duceam direct la psihiatru si gata. dar cum ar fi tu unui om, sa ii spui din start, du-te la psihiatru, ca esti nebun, fara a incerca sa faci o mica legatura cauza-efect. de exemplu, sa fie initial alta cauza, o circulatie insuficenta cerebrala, o problema ca urechea etc. e corect sa spui omului din start "du-te la psihiatru" daca a inceput sa aiba tulburari de comportament -neliniste, anxietate-sau ce-ar fi? Eu nu am habar de medicina, de-aia am postat aici. Dar la psihiatru in momentul cand esti nelinistit si anxios se poate gandi oricine, nu? dar nasol e sa existe alta cauza si sa te tratezi ca prostul.
mergi la un medic ORL ist sau poate ai o afectiune neurologica sau probleme cu circulatia.du-te la medicul de familie si el iti va spune unde treb sa mergi.Parerea mea este sa-i ceri trimitere pt ca altii nu-ti dau decat daca le spui tu, mai sunt si din astia.Mai poti bea si ceauri cu ginko biloba sau chiar capsule, sunt bune pt circulatie.Multa sanatate
0
27-10-2009, ora 08:24
Anosta, eu nu te-am făcut nebună, ţi-am recomandat un simplu consult la neuro-psihiatru, NU la psihiatru, este o diferenţă! Du-te la un homeopat pentru tratament, te va ajuta enorm! Toate cele bune ;)))
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11ameteli, dureri de cap, neliniste
- 623Migrene... mostenite
- 10Vena umflata pe partea dreapta a capului
- 20dureri de nas, tample si cap + ameteli
- 14Dureri de cap puternice
- 7durere extrema de cap
- 13Imi amorteste capul
- 3durere puternica de cap
- 0stare anxioasa si insomnie la batran de 90 de ani
- 5dureri de picioare (intre genunchi si glezna), numai noaptea
- 6intepaturi in partea dreapta a capului, din cauza oboselii si a stresului
- 9presiune usoara, o apasare la cap, frunte si spatele ochilor, in special in partea stanga
- 13Atac de panica?
- 4durere si arsura a pieli capului pe partea stanga
- 1Durere groaznica de cap
- 7Probleme ale stomacului din cauza agitatiei si stresului?
- 6Mi se infunda capul
- 1Durere de cap
- 7Nu ma pot opri din a merge constant, am picioarele nelinistite, sau prea multa energie
- 2Simptome ciudate, care ar putea fi cauzele?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: