copil agitat si ziua si noaptea
buna ziua
desi s-a mai discutat pe forum as vrea sa ma ajutati si pe mine cu un sfat pentru ca sunt disperata
Bebe are 10 luni si este intr-o agitatie continua, nu are nici un pic de liniste.
ZIUA se foieste, plange fara motiv, e marait, nu vrea nici in brate nici jos, nu stie ce vrea, e fff nervos, ne impinge, e incordat, practic nu suporta sa-liei nici in brate, da cu jucariile, nu se joaca cu nici-o jucarie nu-l incanta nimic, toata ziua ma chinui cu el in brate si nici asa nu e bine, nu-l multumeste nimic, pare asa dezorientat se uita pe sus nu ma baga in seama cd vb cu el, sa nu mai zic ca nu vrea in patut, premergator, masuta, absolut nimic numai cand le vede tipa.
NOAPTE la fel se rostololeste in continu si nu doarme linistit de loc, daca ar avea cativa km s-ar misca in continu, 5min pe o parte, 5 pe o parte iar pe spate iar pe burta, se pune in fund se uita iar se pune jos
ce sa mai zic ziua nu ma odihnesc noapte la fel sunt epuizata si nu stiu ce sa mai fac dac el nu are nimic cred ca eu o sa am in curand
Nu pare bolnav cel putin fizic, are 9, 5kg 80 de cm, arata bine la medic mergem periodic adica o data pe luna dar acuma nu am mai fost de 2 luni vom merge peste 2 sapt., dar nu era asa de grav pana acum si medicul la care am fost i-am povestit ca este agitat noaptea si azis ca nu are nimic
desi s-a mai discutat pe forum as vrea sa ma ajutati si pe mine cu un sfat pentru ca sunt disperata
Bebe are 10 luni si este intr-o agitatie continua, nu are nici un pic de liniste.
ZIUA se foieste, plange fara motiv, e marait, nu vrea nici in brate nici jos, nu stie ce vrea, e fff nervos, ne impinge, e incordat, practic nu suporta sa-liei nici in brate, da cu jucariile, nu se joaca cu nici-o jucarie nu-l incanta nimic, toata ziua ma chinui cu el in brate si nici asa nu e bine, nu-l multumeste nimic, pare asa dezorientat se uita pe sus nu ma baga in seama cd vb cu el, sa nu mai zic ca nu vrea in patut, premergator, masuta, absolut nimic numai cand le vede tipa.
NOAPTE la fel se rostololeste in continu si nu doarme linistit de loc, daca ar avea cativa km s-ar misca in continu, 5min pe o parte, 5 pe o parte iar pe spate iar pe burta, se pune in fund se uita iar se pune jos
ce sa mai zic ziua nu ma odihnesc noapte la fel sunt epuizata si nu stiu ce sa mai fac dac el nu are nimic cred ca eu o sa am in curand
Nu pare bolnav cel putin fizic, are 9, 5kg 80 de cm, arata bine la medic mergem periodic adica o data pe luna dar acuma nu am mai fost de 2 luni vom merge peste 2 sapt., dar nu era asa de grav pana acum si medicul la care am fost i-am povestit ca este agitat noaptea si azis ca nu are nimic
6 comentarii
Daca este asa cum spui, pediatrul trebuia sa te creada.Solicita un control neurologic.fa-i si o electroencefalograma.Encephabol sirop sau Piritinol ar putea ajuta...vorbeste si cu medicul de familie. Poate ca e prea alintat sau poate ca tu exagerezi in a-i interpreta starile.dar un control nu strica.
dupa cum va spuneam am mers la medic, i-am povestit din nou ce are si mi s-a spus ca sunt reactii adverese de la SINGULAIR deoarece face un tratament de 3 luni, i s-a intrerupt tratamentul dar reactiil e continua si mai nou s-a umplut de bubite pe tot corpul. as dori sa stiu in cat timp dispar aceste efecte secundare
cu reactii adverse am traso si noi..dupa o alergie ni sa recomandat zyrtec si copilul meu devenise isteric plingea tot timpul erea agitat...am verificat prospectul si am vazut reactiile adverse..aceleasi stari care la avea bebele meu am intrerupt imediat tratamentul am sunat medicul si mi-a spus sa ii dau calciu gluconic timp de 15 zile 2, 5 ml in 20 de ml de ceai acum dupa a 2 zi bebita erea linistita si doarme bine mananca bine dar aceiasi problema niste bubite pe fata si caput...am mers la medic si mi-a recomandat o crema BARIEDERM de la URIAGE..dupa doua zile de aplicare cele de pe caput au disparut si cele de pe fata incep sa dispara...multa sanatate si sper sa te ajute...dar cel mai bine consulta di un dermatolog
si bebe al meu are aproape 11 luni si la fel patesc si eu.este f agitat mai ales noaptea.asa este de cand l-am nascut.sunt epuizata.ziua daca stai cu el nu sunt probleme se joaca si este bine dispus, pana iesi din camera si apoi incepe showul
va rugam daca se poate cu un sfat ca nu mai stim ce sa facem si nici ce este ala somn noaptea cu sotul santem terminatii..avem un dulce de baietel de 1 anisor si 2 luni si de ceva timp nu doarme noaptea este fffffffff agitat si nu vrea nici in brate nici pe jos nici o jucarie in special cand vine noaptea..de cand am inceput un tratament de antibiotic din seara aceea nu mai stim ce sa facem cu el sa ii fie bine si sa nu mai planga ii curge gurita in continuu.. vin dintisorii stim asta si a mai facut febra urlete dar ca si acuma niciodata atatea zile la rand.am fost pe la doctorii si aicea ca santem in anglia si are nasul infundat tot timpul din iarna dar in continuu..este posibil sa aiba polipi la varsta asta.atatea intrebarii fara raspuns avem..daca se poate sa ne ajuta cineva care a patit ca si noi si ce este de facut poate un DR PEDIATRU...VA MULTUMIM...DACA SE POATE CU UN SFAT MACAR
si am uitat sa mai spun ca refuza laptele de cand a inceput sa fie asa agitat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19Nervozitate si o stare foarte ciudata!
- 11fetita mea se agita foarte tare si in anumite perioade din zi vrea san non-stop
- 8daca e cazul sa merg la neurolog sau altundeva
- 5refuzul laptelui la sugar de 3 luni jumate
- 5nu ma pot ridica din pat si am o stare de agitatie si insomnie = efecte adverse seroxat?
- 4bebe 3 sapt
- 13va rog ajutati-ma si pe mine.. Am si o stare de agitatie si nu imi gasesc locul
- 3copilas superagitat
- 9agitatie bebelush 2 luni
- 1tatal meu e foarte slab, foarte agitat, vorbeste mult
- 0stare anxioasa si insomnie la batran de 90 de ani
- 13Atac de panica?
- 11De doua luni insa eu tot sunt slaba si imi este rau
- 1agitatie emotionala si insomnie permanenta
- 8Amorteala, ameteala a capului puternice, agitatie etc., toate sunt de neoprit si intense
- 1Stari de ameteala si oboseala
- 18Ma simt agitat, nu am rabdare
- 4Simptome ciudate, care ar putea fi cauzele?
Mai multe informații despre: Agitatia Dezvoltarea sugarului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: