tahicardie - palpitatii
Ce inseamna o bataie puternica urmata de una mai slaba ?
Este un semn al unei insuficiente cardiace?
Mentionez ca am aceste aritmii in situatii emotionante si la efort.
Este un semn al unei insuficiente cardiace?
Mentionez ca am aceste aritmii in situatii emotionante si la efort.
8 comentarii
am si eu o intrebare.am 24 de ani si acum aproximativ 4 luni am fost descoperit cu tahicardie sinusala.mi s-a prescris diacordin 60, bisoblock si frontin.de ceva timp simp anumite intepaturi in zona inimii, uneori parca respir mai greu.e normal sa am aceste simptome?
raluca, probabil suferi de distonie neurovegetativa, extra sistola ventriculara, dar ti-as recomandasa-ti faci un EKG.Apropos, nu este o afectiune grava, se poate datora stresului si se trateaza cu pastile CONCORD 1/2 pastila pe zi.
Daca cititi prospectul la acest medicament Concor o sa vedeti ca are ca si contraindicatii: bloc AV de gradul II si III, sindrom de nod sinusal, bloc sino-atrial, bradicardie (sub 50/min). Cel mai bine faceti o vizita la un cardiolog pentru mai multe investigatii si daca nu va lamuriti ne mai auzim.
Am luat betablocante (dilatrend, propranolol, betaloc zok) si in urma acestora am inceput sa am si mai multe extrasistole. Din cate stiu eu CONCOR se administreaza in hipertensiune arteriala, anghina pectorala. Intr-adevar am un prolaps de valva mitrala cu regurgitare gradul I, si un sindrom anxios. Nu stiu exact de unde provin aceste extrasistole, dar imi apar frecvent atunci cand sunt emotionata.
Am luat betablocante (dilatrend, propranolol, betaloc zok) si in urma acestora am inceput sa am si mai multe extrasistole. Din cate stiu eu CONCOR se administreaza in hipertensiune arteriala, anghina pectorala. Intr-adevar am un prolaps de valva mitrala cu regurgitare gradul I, si un sindrom anxios. Nu stiu exact de unde provin aceste extrasistole, dar imi apar frecvent atunci cand sunt emotionata.
Toate medicamentele au si contraindicatii, dar ai nevoie si de ajutor psihologic, pentru ca ori cate medicamente vei lua atacurile de panica nu trec de la sine dar le poti controla.
Tratamentul medicamentos nu poate inlocui autocontrolul! Schimbarea stilului de viata si a felului de a fi (eventual ajutata de un psiholog) ar ajuta mult!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Palpitatie?
- 203Ablatia... cat costa?
- 2stari de sufocare, de lesin, cu palpitatii
- 9clinici cardiologice - recomandari
- 5palpitatii-cadere calciu?
- 4Tahicardie - cum se poate vindeca?
- 7Puls marit, palpitatii
- 0Palpitatii, ingreunare vedere la ochi drept cu miopie
- 3Palpitatii in zona inima-stomac
- 1prolaps de valva mitrala
- 1Tahicardie sinusala data de pastile
- 8Puls marit palpitatii tahicardie
- 3Reactie la anestezia generala sau distonie neuro-vegetativa?
- 0Tahicardia si academia de politie
- 0Tahicardie persistenta
- 2Usturime inima si palpitatii
- 1Probleme inima? Nu mai rezist sa stau in picioare
- 4Palpitatii neregulate
- 23Tulburare de anxietate sau probleme cu inima?
- 0Altcineva cu experienta similara? durere, presiune in piept
Mai multe informații despre: Tahicardia Palpitatiile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Tahicardia ventriculara
- Aritmia
- Tahicardia sinusală
- Tahicardia paroxistica supraventriculara (TPSV)
- Tahicardia
- Palpitatii
- Torsada virfurilor
- Tahicardia prin reintrare în nodul atrio-ventricular
- Tahicardia prin reintrare atrio-ventriculară
- Tahicardia ventriculară polimorfă catecolaminergică
- Palpitații
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: