Tahicardie paroxistica puls de 205. VA ROG O PĂRERE!
Bună ziua. Sunt o femeie de 43ani. Am pulsul mărit. Azi dimineața am avut timp de 23 min pulsul de 205. Ma simt obosită. Am făcut analizele de sânge care sunt ok, doar colesterol 256. Tiroida funcționează bine, dar am un mic nodul. Criza de tahicardie apare brusc și se termina brusc, dar este fără simptome (doar simt bătăi accelerate ale inimii) Am făcut ekg pare totul ok, am făcut ecg pe bicicleta pare si ea ok puls maxim a fost de 150 cu tensiunea maxima de 160 /80.am avut aparatul holter minimă a fost de 53 maxima 154puls. Precizez ca am tensiune mica în general 10-12 cu 6-8minima.Electrocardiograma rigurgito mitralico PASP 34.5 mm Tahicardia o am de obicei cam o - data de trei ori pe luna. Apare brusc și se termină brusc. Pulsații în repaus sunt 75-95. Când dorm scad și la 50. Iar la efort mic (mers poate ajunge de la 120 - 160. Nu iau pastile. E adevărat ca sunt o persoana foarte anxioasa. Ce trebuie sa fac?????Ma sperie enorm pulsul de 205. Sunt fumătoare și viata e sedentara. Va mulțumesc
3 comentarii
Bună ziua! Ați găsit răspuns la problema d-voastră?
Doamna Liliana sau doamna Ramona cum va mai simțiți ați găsit vreo rezolvare vreun răspuns concret??? Va rog frumos
Bună dimineata! Da, am un diagnostic, TPSV(tahicardie supraventiculara paroxistica).
În martie sunt programata la Institutul Parhon din Iași. Va las numărul meu de telefon la care va pot oferi mai multe detalii. 0756058999
În martie sunt programata la Institutul Parhon din Iași. Va las numărul meu de telefon la care va pot oferi mai multe detalii. 0756058999
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Ablatia - tahicardie paroxistica supraventriculara
- 2puls marit 119, tensiune 120 cu 97
- 2Nevroza?
- 1TPSV - Simt ca nu-mi pot controla emotiile
- 46Furnicaturi si senzatia de arsura in cap, ameteli
- 1Tensiune, puls mare
- 0Puls marit
- 4Tahicardie
- 1Ajutor!!!! ma confrunt cu tot felul de simptome legate de inima
- 0Respiratie greoaie
- 3Puls mare cand ma ridic
- 1Ameteli si puls mare
- 4Am puls mare nu il simt am palpitatii cu senzatie de emotie
- 1Sora mea are probleme de sanatate si nu se stie de la ce, va rog sa ma ajutati!
- 1Operație ablatie copil 13 ani
- 1ablatie cardiaca copil 13 ani
- 5Puls mărit
- 0Puls marit?
Mai multe informații despre: tahicardia paroxistica supraventriculara pulsul marit
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: