Tahicardie si HTA

26-04-2016
vaipah
Nu este medic/terapeut
vaipah
in urma cu un an jumatate am fost diagnosticat cu tahicardie. Puls in repaus intre 90 si 110 si HTA 14(15)/9(10).
Am fost la cardiolog si mi-au fost date betablocante(nu mai tin minte ce) dar pe care nu le-am putut suporta mai mult de 2 luni. Ma scoteau din uz total, ameteli, lipsa concentrarii etc...
Am schimbat cardiologul si am fost trecut pe Corlentor 5mg de 2 ori pe zi si Tritace(R) 2, 5mg.
Initial a fost bine, dar dupa aproximativ 3 sapt HTA imi scadea ft mult, 9/5 si de abia ma tineam pe picioare. Asa ca s-a renuntat la Tritace(R). dupa aproximativ un an de Corlentor in care am fost bine, cu putine crize hipertensive, si deobicei ca uitam sa iau pastila, am inceput sa am palpitatii si tulburari de ritm, sesizate de tensiometru dar si simtite de mine. Am observat ca, corlentorul imi scade pulsul sub 60, pana pe la 53, si cand pulsul este mic apar in mare parte si tulburarile de ritm. ce ma sfatuiti, stiti vre-un medic capabil in bucuresti pe probleme de "aprindere" ale inimii?
1 comentarii
0
26-04-2016, ora 16:40
hipoadin
Nu este medic/terapeut
hipoadin
Probabil va trebui sa reduceti doza la 2, 5mg, bineinteles cu acordul medicului curant.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici