sfaturi... tahicardie
Vreau sa raspund celor care au tahicardie, din cauza de spasmofilie. Am primit si eu acest sfat de la un medic de la camera de garda a unui spital. Incercati sa va tineti respiratia dupa ce dati tot aerul afara. Daca bataile inimii nu se regleaza imediat, dupa ce nu mai puteti fara sa respirati, repetati. Dupa cateva incercari in decurs de cateva minute bataile inimii revin la normal. In cazul copiilor care nu isi pot tine respiratia, puneti-i sa respire acelasi aer dintr-o punga de plastic de mai multe ori. Evitati astfel medicamente care pot da dependenta, criza de panica, etc.
Succes.
Succes.
3 comentarii
Tachicardie este puls ridicat. Inima bate mai repede ca sa aprovizioneze creierul cu oxigen. Tachicardie se poate evolva psihic de stres. Reglarea tachicardiei severe se face cu medicamente ca Atenolol sau Betaloc.
ieri am facut si eu un EKG si mi s-a pus diagnostic tahicardie sinusala...nu prea stiu ce inseamna, stiu doar ca tensiunea este 11, 6 si puls 133. mi s-a dat tratament SANAX 2 tb /zi si (0, 25mg) si EGILOK 2 tb/zi (0, 25mg). de ieri dimineata fac tratamentul si deja pulsul a scazut la 73. oare dupa acest tratament se regleaza pulsul definitiv? astept un raspuns si multumesc anticipat. sanatate multa tuturor!
Calciul, sau OMEGA 3 sunt buni pentru reglarea bataile inimii. Dupa un doctor-cercetator polonez tuserea ajuta sa regleaza aritmia, si poate sa ajuta in combaterea infarctului daca in momentul infarctului tusati pana ce bataile de inima se regleaza.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5puls ridicat, ameteala foarte tare, colesterol marit + spasmofilie
- 11suspiciuni de lupus neconfirmate
- 9CRIZA-prima oara
- 6spasmofilie si sex
- 3probleme nerezolvate de 6 ani.un sfat? mai multe?
- 12Spasmofilia, ajutor!!!
- 4tahicardie... help
- 16spasmofilie
- 9Am avut o cadere de calciu si am ajuns in spital cu tahicardie
- 2spasmofilie
- 4Sposmofilie?
- 14Care poate fii cauza pentru care simt asa de tare bataile inimii?
- 2Tahicardie sinusala
- 19Gat uscat, limba creata
- 5Spasmofilie
- 1Tahicardie si HTA
- 4Sportul si tahicardia
- 0Posibile probleme cu glandele adrenale / suprarenale ?
- 2Tahicardie/aritmii
Mai multe informații despre: Tahicardia Spasmofilia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: