Suprimare dorinta sexuala
Exista vreun medicament, leac sau tratament care sa suprime dorinta sexuala?dar care totusi sa nu reduca potenta complet.
2 comentarii
Buna ziua,
Puteti consulta un doctor psihiatru caruia sa ii povestiti detaliat situatia dvs si sa primiti de la el un raspuns de specialitate, eventual tratament.
Puteti consulta un doctor psihiatru caruia sa ii povestiti detaliat situatia dvs si sa primiti de la el un raspuns de specialitate, eventual tratament.
buna ziua
Dorinta sexuala are o componenta instinctuala si inhibarea ei prin mijloace chimice, poate avea si alte repercusiuni (ex antidepresivele sau antihistaminele actioneaza in sensul diminuarii dorintei sexuale). A suprima total un impuls natural nu este sanatos.
De la dorinta sexuala si pana la punerea in act este insa o cale lunga, care trece prin controlul ratiunii. Acolo se poate interveni cu tehnici si metode de a linisti sau recanaliza (sublima) energia sexuala.
Succes!
Dorinta sexuala are o componenta instinctuala si inhibarea ei prin mijloace chimice, poate avea si alte repercusiuni (ex antidepresivele sau antihistaminele actioneaza in sensul diminuarii dorintei sexuale). A suprima total un impuls natural nu este sanatos.
De la dorinta sexuala si pana la punerea in act este insa o cale lunga, care trece prin controlul ratiunii. Acolo se poate interveni cu tehnici si metode de a linisti sau recanaliza (sublima) energia sexuala.
Succes!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 50Medicament anti-masturbare
- 571de cate ori e normal sa faci sex pe saptamana?
- 14marvelon poate fi o cauza a reducerii dorintei sexuale?
- 15Ma masturbez ca sa NU insel!
- 12probleme sexuale cauzate de starea de anxietate
- 12Dorinta continua!!! Doresc un sfat!
- 5Cit timp trebu sa fie intre partidele de sex?
- 47Am nevoie sa fac dragoste, dar nu am cu cine
- 7Dorinta de sex..
- 23lipsa apetit sexual. ce e de facut?
- 8Lucrez la un project despre masturbare
- 3apetit sexual scazut. erectie slaba.
- 14Se intampla doar in mintea mea?
- 7Cred ca sunt 'nimfoman '
- 4Nu reusesc sa o atrag sa isi doreasca sa facem dragoste
- 5Imi lipseste aperitul sexual
- 3Libidou foarte ridicat
- 2Lipsa apetitului sexual
- 4Lipsa apetit sexual, tratament cu antidepresive