Suprimare dorinta sexuala

Exista vreun medicament, leac sau tratament care sa suprime dorinta sexuala?dar care totusi sa nu reduca potenta complet.
2 comentarii

Buna ziua,
Puteti consulta un doctor psihiatru caruia sa ii povestiti detaliat situatia dvs si sa primiti de la el un raspuns de specialitate, eventual tratament.
Puteti consulta un doctor psihiatru caruia sa ii povestiti detaliat situatia dvs si sa primiti de la el un raspuns de specialitate, eventual tratament.

buna ziua
Dorinta sexuala are o componenta instinctuala si inhibarea ei prin mijloace chimice, poate avea si alte repercusiuni (ex antidepresivele sau antihistaminele actioneaza in sensul diminuarii dorintei sexuale). A suprima total un impuls natural nu este sanatos.
De la dorinta sexuala si pana la punerea in act este insa o cale lunga, care trece prin controlul ratiunii. Acolo se poate interveni cu tehnici si metode de a linisti sau recanaliza (sublima) energia sexuala.
Succes!
Dorinta sexuala are o componenta instinctuala si inhibarea ei prin mijloace chimice, poate avea si alte repercusiuni (ex antidepresivele sau antihistaminele actioneaza in sensul diminuarii dorintei sexuale). A suprima total un impuls natural nu este sanatos.
De la dorinta sexuala si pana la punerea in act este insa o cale lunga, care trece prin controlul ratiunii. Acolo se poate interveni cu tehnici si metode de a linisti sau recanaliza (sublima) energia sexuala.
Succes!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Sex, cand da, cand nu?
- 9sfaturi: lipsa vietii sexuale de aprox. 5 ani!
- 50Exista pastile care sa taie pofta de sex ?
- 6Nu am chef de sex!
- 6sotul meu nu vrea sex
- 3nu mai am chef de sex
- 229Sotul meu prefera sa se masturbeze decat sa facem sex
- 35Sunt anormal pt. ca vreau sex zilnic?
- 10de ce nu vrea sa facem sex?
- 0de o saptamana nu-mi identific deloc starile din corp... lipsa scazuta a libidoului
- 7probleme sexuale-psihice
- 7vrea prea mult sex, de 3 ori pe zi (in fiecare zi)
- 8Lucrez la un project despre masturbare
- 1copil de 13 ani, obsedat sexual ?
- 17ABSTINENTA in casatorie, inainte si dupa nastere - lipsa apetitului sexual din partea lui
- 3libido (apetit sexual) exagerat de crescut
- 2lipsa apetitului sexual la sotie
- 1Nimfoman sau ceva dereglari?
- 3Lipsa dorintei sexuale
Mai multe informații despre: Apetitul sexual