Sex, cand da, cand nu?
Urmez un tratament cu ovule si ma intrebam daca pot face sex cu partenrul... Aseara am terminat antibioticele.. (Am facut o vaginita..) Ma gandeam ca daca folosim prezervativ il protejez. Dar sunt consecinte grave ce pot influenta tratamentul ? Ori mai astept pana la control... (s-ar implini 18 zile fara sex). Aa, si locuim impreuna...
2 comentarii
Daca ai menstruatia regulata 7 zile inainte si 7 zile dupa..daca nu il ai regulat numai dupa ppti " beneficia de cele 7 zile"..sincer vei fi mult mai sigura cu anticonceptionale pt ca tu nu ai siguranta ca in timpul altului sexulal partenerul nu are mici scurgeri fara cunoastere si vointa de a le avea.
cred ca am fost neinteleasa :D
deci e ok sa facem sex chiar daca urmez acest tratament.. asta ma interesa.. :D Eu nu sunt asa "fertila" si in general folosim prezervativ. Multumesc pentru raspuns. :)
deci e ok sa facem sex chiar daca urmez acest tratament.. asta ma interesa.. :D Eu nu sunt asa "fertila" si in general folosim prezervativ. Multumesc pentru raspuns. :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6ce pot sa iau ca sa nu am apetit sexual?
- 14marvelon poate fi o cauza a reducerii dorintei sexuale?
- 12de cate ori e normal sa faci sex pe saptamana-
- 12anticonceptionalele si orgasmul
- 12Dorinta continua!!! Doresc un sfat!
- 1menopauza.. bufeuri, stari de nervozitate, lipsa apetitului sexual datorita uscaciunii vaginale
- 7Dorinta de sex..
- 62Dependenta sexuala
- 4lipsa de apetit sexual
- 3Am apetitul sexual marit
- 1copil de 13 ani, obsedat sexual ?
- 11nu am pofta de sex...nu stiu ce sa mai fac sa schimb asta
- 21Erectii foarte dese, apetit sexual foarte mare
- 8Erectii foarte dese, apetit sexual foarte mare!
- 6Pofte, masturbare, erectii dese
- 5Imi lipseste aperitul sexual
- 5leponexul lipsa apetit sexual
- 6Probleme sexuale
- 20Lipsa sexului in casnicie
- 2Probleme sexuale!
Mai multe informații despre: Apetitul sexual