nu mai am chef de sex
buna, am o problema, destul de grava, din mai multe motive medicale mi-a pierit cheful de sex. si prietenul meu a inceput sa fie deja frustrat de asta.. si pur si simplu nu stiu ce sa fac.. ca nu ma atrage ideea de sex.. nu sunt excitata si mereu cand ma gandesc la sex ma gandesc ca ma doare.. pt ca in mare parte asta este problema ma cam doare in timpul actului sexual din mai multe pozitii si imediat cum simt un discomfort incep sa ma stresez si nu ma mai gandesc la actul sexual si cand il fac il fac mai mult din obligatie oarecum.. si nu vreau sa fie asa.. dar nu stiu ce sa mai fac.. in 2 luni noi nu facem sex decat de 2 ori si asta este maxim.. deci nu e bine deloc asa.. cum sa procedez?am nevoie de ajutor!
3 comentarii
nu e nici o boala asta stai linistita ca 100% ca nu esti singura.
apropoo din ce motive medicale? daca nu sunt prea indiscreta
sincer si eu am intr-un fel sau altul problema asta, nu e chiar ca in cazul tau 1 data pe luna...dar mai mult de 2 ori pe saptamana nu pot sa o fac pt ca ma irit si ma ustura groaznic cu toate ca as vrea mai des dar cand ma gandesc la usturimile care urmeaza imi piere cheful...oricum o sa ma duc la doctor zilele astea si sper sa imi treca si tocmai deasta iti recomand si tie sa te duci in legatura cu durerile pe care zici tu ca le ai si din cate am mai citit pe net la tine s-ar putea sa fie vb de apetit sexual, acesta scade din multe cauze: stres, frica, durere, experiente neplacute, anticonceptionale, etc...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 35durere in timpul actului sexual
- 12probleme sexuale cauzate de starea de anxietate
- 12anticonceptionalele si orgasmul
- 47Am nevoie sa fac dragoste, dar nu am cu cine
- 3de ce nu vrea sotul meu sex?
- 6sa o fac...sau nu?
- 21actul sexual rar sau lipsa lui imbolnaveste organismul?
- 62Dependenta sexuala
- 32e posibil? sau e vrajeala ieftina !
- 4Contact sexual imediat inainte de a vomita pilula
- 7cum ar trebui sa procedez?
- 6Dupa prima partida am facut din nou sex (la interval de 10 min)... Este insarcinata?
- 17ABSTINENTA in casatorie, inainte si dupa nastere - lipsa apetitului sexual din partea lui
- 11nu am pofta de sex...nu stiu ce sa mai fac sa schimb asta
- 10maniac sexual
- 5Pilula de a doua zi, dupa 19 ore
- 2Testosteron scazut, lipsa apetit sexual
- 2Suprimare dorinta sexuala
- 4Lipsa apetit sexual, tratament cu antidepresive
- 5Pofta de sex
Mai multe informații despre: Apetitul sexual Actul sexual propriu-zis