Rispolept solutie orala

21-11-2024
anonim i7
Nu este medic/terapeut
anonim i7
De 4 ani de zile Dr la care merg la spital mi-a dat antipsihoticul Rispolept solutie orala 4 ml seara cam din luna ianuarie 2020. Am tot spus ca mi se usuca gura si gatul foarte tare, cand ma trezesc dimineata parca mi-a secat/uscat cavitatea bucala. Din cauza secetei gurii ma trezesc noaptea de 4 sau 5 ori si e foarte rau. Medicul psihiatru de la centrul de sanatate mintala de unde imi iau reteta de pastile mi-a spus sa merg la spitalul de psihiatrie pentru a-mi schimba antipsihoticul Rispolept cu alt antipsihotic ca trebuie sa stau internat vreo săptămână. Nu vreau sa merg la psihiatrie pentru schimbarea antipsihoticului. Pe langa faptul ca acest medicament ma usuca, ma sedeaza, ma semi paralizeaza, ma face sa ma simt ca un zombi pe pilot automat.
3 comentarii
0
21-11-2024, ora 14:04
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Schimba medicul.
0
21-11-2024, ora 15:11
anonim i7
Nu este medic/terapeut
anonim i7
Mulțumesc pentru răspuns.
Parintii mei imi tot repeta de prea multe ori ca uscaciunea gurii este din cauza ca fumez un pachet de tigari in fiecare zi. Vrea sa reduc fumatul ca sa vad daca într-adevăr aceasta este cauza principala poate renunt de tot. Am mai citit pe forum alte subiecte asemănătoare cu gatul uscat si m-am saturat. Trebuie sa renunt la fumat neapărat.
0
21-11-2024, ora 16:18
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mobilizeaza-te!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.