Rispolept solutie orala
De 4 ani de zile Dr la care merg la spital mi-a dat antipsihoticul Rispolept solutie orala 4 ml seara cam din luna ianuarie 2020. Am tot spus ca mi se usuca gura si gatul foarte tare, cand ma trezesc dimineata parca mi-a secat/uscat cavitatea bucala. Din cauza secetei gurii ma trezesc noaptea de 4 sau 5 ori si e foarte rau. Medicul psihiatru de la centrul de sanatate mintala de unde imi iau reteta de pastile mi-a spus sa merg la spitalul de psihiatrie pentru a-mi schimba antipsihoticul Rispolept cu alt antipsihotic ca trebuie sa stau internat vreo săptămână. Nu vreau sa merg la psihiatrie pentru schimbarea antipsihoticului. Pe langa faptul ca acest medicament ma usuca, ma sedeaza, ma semi paralizeaza, ma face sa ma simt ca un zombi pe pilot automat.
3 comentarii
Mulțumesc pentru răspuns.
Parintii mei imi tot repeta de prea multe ori ca uscaciunea gurii este din cauza ca fumez un pachet de tigari in fiecare zi. Vrea sa reduc fumatul ca sa vad daca într-adevăr aceasta este cauza principala poate renunt de tot. Am mai citit pe forum alte subiecte asemănătoare cu gatul uscat si m-am saturat. Trebuie sa renunt la fumat neapărat.
Parintii mei imi tot repeta de prea multe ori ca uscaciunea gurii este din cauza ca fumez un pachet de tigari in fiecare zi. Vrea sa reduc fumatul ca sa vad daca într-adevăr aceasta este cauza principala poate renunt de tot. Am mai citit pe forum alte subiecte asemănătoare cu gatul uscat si m-am saturat. Trebuie sa renunt la fumat neapărat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11intrerupere brusca ebixa?! am nevoie de sfat urgent
- 6Euthyrox combinat cu Aspacardin si Xanax
- 0Schimbare loc de munca
- 15Supradoza de antipsihotice
- 4Xeplion Paliperidonă împreună cu alcool și droguri???
- 0Olanzapina
- 7Abilify injectabil
- 13Puteți dormi fara pastile? Eu nu pot sa dorm fara pastila
- 1Poti sa ramai impotent de la rispolept?
- 9Se mai găsește Zyprexa (olanzapina originală)?!
- 8Aripiprazol in sarcina
- 1Aripiprazol in sarcina
- 33De cand luati antipsihotice ati experimentat greutate la efortul fizic?
- 2Anafranil fără recomandarea medicului
- 5Leponexul creeaza toleranta?
- 1Rezistenta la antipsihotice??
Mai multe informații despre: antipsihoticele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: