sunt oare insarcinata?

buna seara, va rog daca puteti sa-mi da-ti un sfat sau cu parerea.am avut un act sexual cu prietenul meu si dupa citeva zile au inceput sa mi se-ntareasca sinii dar una ma pune pe ginduri sint oare insrcinata sau nu stiu cum la alte domnisoare dar la mine inainte de ciclu intotdeauna mi se fac sinii tari si putin durerosi, e ceva normal sa am sinii tari inaite de ciclu?mersi
3 comentarii

gugulet tot ce pot sa iti spun eca si eu am sanii tari si durerosi inainte menstruatiei.. si chiar putin umflati..
fatiun test de sarcina daca ai dubii.
fatiun test de sarcina daca ai dubii.

buna seara..va rog daca puteti sa-mi da-ti un sfat sau cu parerea..am avut act sexual pe data de 7iulie iar pe data de 11 iulie mia venit ciclu..am avut act sexual neprotejat..se poate sa fi ramas gravida?
multumesc
multumesc

e data cind de obicei se-ncepe ciclu?adica 11iulie?eu pot sa-ti spun ca daca ai inainte de ciclu act sexual si in urmatoarele 3zile se-ncepe atunci nu-ti fa griji ca nu poate sa fie nimik, eu spun dupa mine ca am avut asa situatie, dar daca ai dubii fa un test de sarcina dupa ciclu...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6sarcina sau nu.. menstruatie intarziata 2 saptamani
- 10Sunt insarcinata?
- 5pot fii insarcinata... s-a rupt prezervativul
- 4pot fi gravida?
- 5Se poate sa ramai insarcinata daca esti virgina?
- 2pot ramane insarcinata?
- 8mi-a curs ceva alb din san, 5 teste de sarcina toate negative...Ce pot sa cred?
- 12Sunt incredibil de speriata si am nevoie de un raspuns urgent...
- 12Himen rupt sau nu ?
- 5sunt gravida?
- 1Buna ziua! Se poate ramana insarcinata doar prin atingere?
- 2posibila sarcina?
- 2oare e sarcina?
- 4pot sa rămân însărcinată. Vă rog ajutaţi-ma!
- 1Posibilitatea de a fi insarcinata
- 2Atac de panica-pot fi insarcinata sau nu?
- 3E posibil sa fiu insarcinata?
- 0Escapelle- o lamurire?
- 1Despre sex la menstruatie
- 0Posibil avort spontan?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: