Degetul in vagin

I am băgat degetul in vagin la vreo 10 min după ce m am terminat, se poate sa rămână gravida chiar Daca e virgina?
I a venit ciclul, dar din cauza stresului primele zile i a curs mai putin ca de-obicei, dar după ce nu s a mai stresat si a mancat, a curs normal! E de bine?
I a venit ciclul, dar din cauza stresului primele zile i a curs mai putin ca de-obicei, dar după ce nu s a mai stresat si a mancat, a curs normal! E de bine?
8 comentarii

Daca are menstruatie, nu este insarcinata. Citeste o carte despre educatie sexuala. Ai nevoie de minima informatie si protectie a vietii sexuale!! Din ce spui tu nici nu pare a fi un contact sexual in sensul clasic al cuvantului.

A ținut 5 zile, dar primele zile i a curs putin, e din cauza stresului si nemancatului?

Daca i a venit putin cantitativ in comparație de cum ii venea, dar a ținut 5 zile si culoarea varia de la roz la rosu inchis

Act sexual inseamna penetrarea vaginului cu ajutorul penisului. Menstruatia poate fi diferita de la o luna la alta si se poate modifica din cauza stresului, a unor emotii puternice.

Buna ziua, mi-aș dori din toată inima sa mă ajutați, eu și prietenul meu ne-am frecat organele, el a avut acel lichid transparent, a ajuns și putina sperma pe clitoris, m-am îngrășat foarte mult și nu mi a venit nici ciclu la timp, va rog din toată inima sa mă ajutați și sa îmi spuneti dacă pot rămâne însărcinată ?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4insarcinata dupa petting?
- 1Anexita sau sarcina?
- 1ajutor, va rog!!
- 0Se poate pune problema de o sarcina?
- 0Sarcina fara penetrare ?
- 3Poti ramane insarcinata daca mergi la baie dupa un barbat?
- 6Sunt însărcinată?
- 3Lichidul preejaculator
- 5Acordati mi putin timp va rog !!! sunt insarcinata?
- 0Pot ramane insarcinata?
- 1Sarcina?
- 1Nu stiu daca sunt sau nu gravida..
- 1Sunt nesigur de situația asta.. va rog putin ajutor
- 0Sa iau pastila de a doua zi
- 1Risc sarcina dacă am folosit toaleta publica dupa un bărbat și sunt in ziua ovulatiei
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
Mai multe informații despre: sarcina fara penetrare