Menstruatia întârziată..
Au trecut 7 zile de cand menstruatia trebuia sa apara insa nici un semn..nu am dureri premenstruale..am luat diane35 la recomandarea medicului dermatolog timp de 3 luni, dupa incetare menstruatia a venit 4-9 ian, 5-11 feb, iar luna aceasta inca nu mi-a venit menstruatia..este posibil ca intarzierea sa fie cauzata de pastile chiar daca aceasta este luna a3a de cand am renuntat la ele? Mentionez ca a fost si contact neprotejat fara ejaculare înăuntru..si simptomele unei sarcini nu am avut nici sangerare dupa ovulatie, cea de implantare, fara greturi.
1 comentarii
Buna ziua,
din relatarile dvs nu este foarte clar daca luati in continuare contraceptive sau nu. In urma unui contact sexual fara protectie poate exista posibilitatea unei sarcini chiar daca ejacularea nu se produce in interiorul vaginului deoarece lichidul seminal (care se elimina in timpul actului sexual) contine spermatozoizi
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
din relatarile dvs nu este foarte clar daca luati in continuare contraceptive sau nu. In urma unui contact sexual fara protectie poate exista posibilitatea unei sarcini chiar daca ejacularea nu se produce in interiorul vaginului deoarece lichidul seminal (care se elimina in timpul actului sexual) contine spermatozoizi
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Eu - RH negativ, sotul - RH pozitiv
- 3dilema
- 4va rog sa imi raspundeti!imi intarzie ciclul menstrual
- 3am facut si 2 teste de sarcina care au iesit negative si menstruatia intarzie
- 0am 44 ani si menstruatia mi-a intarziat 8 zile(pana acum!)
- 2contraceptive
- 8Imi intarzie menstruatia.. e sarcina?!
- 5test sarcina fals pozitiv, chist ovarian?
- 3sarcina incipienta endometru ingrosat
- 2vine bebe?
- 10oare sunt gravida
- 3Ciclul menstrual intarziat
- 5Menstruatie intarziata
- 5Poate fi vorba de o sarcină?
- 1Insarcinata?
- 0Lipsa menstruatie
- 0Întârziere menstruație
- 1Ajutati-ma! Sunt insarcinata?
- 0întârziere menstruație
- 0Întârzierea menstruației după stoparea anticonceptionalelor
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: