Menstruatia întârziată..

Au trecut 7 zile de cand menstruatia trebuia sa apara insa nici un semn..nu am dureri premenstruale..am luat diane35 la recomandarea medicului dermatolog timp de 3 luni, dupa incetare menstruatia a venit 4-9 ian, 5-11 feb, iar luna aceasta inca nu mi-a venit menstruatia..este posibil ca intarzierea sa fie cauzata de pastile chiar daca aceasta este luna a3a de cand am renuntat la ele? Mentionez ca a fost si contact neprotejat fara ejaculare înăuntru..si simptomele unei sarcini nu am avut nici sangerare dupa ovulatie, cea de implantare, fara greturi.
1 comentarii

Buna ziua,
din relatarile dvs nu este foarte clar daca luati in continuare contraceptive sau nu. In urma unui contact sexual fara protectie poate exista posibilitatea unei sarcini chiar daca ejacularea nu se produce in interiorul vaginului deoarece lichidul seminal (care se elimina in timpul actului sexual) contine spermatozoizi
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
din relatarile dvs nu este foarte clar daca luati in continuare contraceptive sau nu. In urma unui contact sexual fara protectie poate exista posibilitatea unei sarcini chiar daca ejacularea nu se produce in interiorul vaginului deoarece lichidul seminal (care se elimina in timpul actului sexual) contine spermatozoizi
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ciclu menstrual de 3 luni, ajutor!
- 4intarzierea menstrei
- 1intarziere menstruatie
- 1Intarziere ciclu. Sunt minora. Cred ca e vorba de sarcina.
- 12Mi a intarziat menstruatia
- 0Nu îmi vine menstruatia!
- 8Menstruatie întârziată..de ce?
- 0Cistita
- 0Problema ciclu menstrual
- 3Ciclul menstrual intarziat
- 0Sarcina sau lipsa menstruației
- 0Ajutati-ma! inca nu mi a venit menstruatia
- 1Menstruatie intarziata 2 luni
- 0Posibil sarcina? Posibil dezechilibru hormonal?
- 0Menstruație întârziată
- 1Sarcină? Am întârziere 2 zile
- 0Menstruatie intarziata
- 1Ciclu menstrual întârziat de 7 zile
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: