Menstruatia întârziată..

Au trecut 7 zile de cand menstruatia trebuia sa apara insa nici un semn..nu am dureri premenstruale..am luat diane35 la recomandarea medicului dermatolog timp de 3 luni, dupa incetare menstruatia a venit 4-9 ian, 5-11 feb, iar luna aceasta inca nu mi-a venit menstruatia..este posibil ca intarzierea sa fie cauzata de pastile chiar daca aceasta este luna a3a de cand am renuntat la ele? Mentionez ca a fost si contact neprotejat fara ejaculare înăuntru..si simptomele unei sarcini nu am avut nici sangerare dupa ovulatie, cea de implantare, fara greturi.
1 comentarii

Buna ziua,
din relatarile dvs nu este foarte clar daca luati in continuare contraceptive sau nu. In urma unui contact sexual fara protectie poate exista posibilitatea unei sarcini chiar daca ejacularea nu se produce in interiorul vaginului deoarece lichidul seminal (care se elimina in timpul actului sexual) contine spermatozoizi
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
din relatarile dvs nu este foarte clar daca luati in continuare contraceptive sau nu. In urma unui contact sexual fara protectie poate exista posibilitatea unei sarcini chiar daca ejacularea nu se produce in interiorul vaginului deoarece lichidul seminal (care se elimina in timpul actului sexual) contine spermatozoizi
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3intarzierea ciclului menstrual din cauza anticonceptionalelor, pete maronii...o posibila sarcina?!
- 4e in intarziere 3 zile exista riscuri sa fiu insarcinata in luna 2 deja?
- 9Oprire tratament logest-intarziere menstruatie
- 3care sunt cauzele intarzierii de menstruatie ?
- 0Sunt insarcinata? Intarzierea menstruatiei.
- 5imi intarzie menstruatia de 4 zile si am inceput sa am senzatie de urinare mereu
- 1Intarziere menstruatia
- 4teste de sarcina negative si intarziere menstruatie dupa postinor 2
- 3Afectiunile de la stomac si burta pot afecta menstruatia ?
- 7Probleme in timpul si dupa actul sexual
- 2Ajutor! Intarziere? Sarcina ? Sau boala?
- 0Sarcina sau raceala?
- 2Menstruație
- 0Menstruatie intarziata
- 0Poate fi un început de menopauza?
- 1Secretie alba si intarzierea ciclului
- 4Pot fi insarcinata?
- 2Ajutor ! atat de mult imi doresc sa fie sarcina
- 6Sunt nedumerit... in legatura cu menstruatia si sarcina
- 0Ajutor, va rog, sarcina???
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: