sunt insarcinata? Va rog mult, un raspuns
si oricum in datile alea 2 NU A EJACULAT IN VAGIN
marti se face o luna de knd nu mi-a venit.ce se intampla oare ?da-ti-mi si mie un raspuns va rog
mergi la un control ginecologic!noi nu avem de unde sa stim exact ce e acolo la tn...
da morena ai dreptate numai ca orasul in kre stau este prea mic si mi-este f teama sa nu afle mama, voi face tot posibilul sa merg saptamana viitoare la bucuresti la un control, insa pana atunci cred k voi inebuni de disperare k nush dak ee o raceala sau sarcina
voi ce ziceti sa merg la ginecolog sau sa fac o ecografie, dak as fi insarcinata si mi-a intarziat o luna se vede sarcina la ecograf de pe acum, ajutati-ma va rog
vineri mi-am facut programare la doctor, mi-e tare frica dar sper sa iasa totul bn, vreau sa precizez k mia-m facut si al 3 lea test si a iesit tot negativ
am fost la doctor si a zis k nu sunt insarcinata sunt ff fericita din acest punct de vedere, dar mi-a zis k am niste chistulete pe ovare kre trebuiesc tratate, miercuri merg sa-mi fac si o ecografie si sper sa fie totul bn, pana imi vine mentruatia mi-a dat niset pastile care se numesc utrogestan, as vrea sa va intreb dak a luat cineva pastile din astea ?ms moolt
buna ziua...eu si prietena mea am avut un contact sexual (nu stiu daca e corect sa ii spun asa)... amandoi am avut lengeria intima pe noi dar doar ne-am jucat... este vreo posb ca sa ea sa ramana insarcinata? ea a fost un pic uda de la mn deoarece am facut in lengeria mea si dupa ea sa atins de mine...zona in care ea s-a udat e aproape de zona ei intima...sunt un pic stresat...stiu ca suna banal ptr unii dar chiar nu stiu
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Sunt gravida?
- 3Vreo probabilitate de sarcina?
- 3pot sa raman gravida?
- 7Insarcinata sau nu?
- 9o fi sarcina?
- 1ciclu neregulat
- 5Exista vreun risc sa fii ramas insarcinata ?
- 6Care sunt sansele sa ramana insarcinata?
- 2Anticonceptionale si risc de sarcina
- 0Poate ramane insarcinata?
- 10gravida?
- 2vine bebe?
- 2poate sa ramana insarcinata daca a ramas putina sperma in interiorul penisului?
- 5am nevoie de raspuns urgent... sunt insarcinata? raspundeti mi va rog
- 1Sunt insarcinata?
- 0dismenoree si sindrom premenstrual
- 2Intarziere menstruatie
- 1Pot fi însărcinată?
- 0Lipsa menstruatie si scurgere
- 2Sarcina?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual sunt insarcinata? Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: