sunt insarcinata? Va rog mult, un raspuns

40 comentarii 1 2
0
29-10-2008, ora 15:32
tziganu_miguel
Nu este medic/terapeut
tziganu_miguel
si oricum in datile alea 2 NU A EJACULAT IN VAGIN
0
05-11-2008, ora 13:59
tziganu_miguel
Nu este medic/terapeut
tziganu_miguel
marti se face o luna de knd nu mi-a venit.ce se intampla oare ?da-ti-mi si mie un raspuns va rog
0
05-11-2008, ora 14:50
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
mergi la un control ginecologic!noi nu avem de unde sa stim exact ce e acolo la tn...
0
05-11-2008, ora 15:33
tziganu_miguel
Nu este medic/terapeut
tziganu_miguel
da morena ai dreptate numai ca orasul in kre stau este prea mic si mi-este f teama sa nu afle mama, voi face tot posibilul sa merg saptamana viitoare la bucuresti la un control, insa pana atunci cred k voi inebuni de disperare k nush dak ee o raceala sau sarcina
0
06-11-2008, ora 21:54
tziganu_miguel
Nu este medic/terapeut
tziganu_miguel
voi ce ziceti sa merg la ginecolog sau sa fac o ecografie, dak as fi insarcinata si mi-a intarziat o luna se vede sarcina la ecograf de pe acum, ajutati-ma va rog
0
09-11-2008, ora 17:26
tziganu_miguel
Nu este medic/terapeut
tziganu_miguel
nu-mi da nimeni niciun raspuns?
0
12-11-2008, ora 14:02
tziganu_miguel
Nu este medic/terapeut
tziganu_miguel
vineri mi-am facut programare la doctor, mi-e tare frica dar sper sa iasa totul bn, vreau sa precizez k mia-m facut si al 3 lea test si a iesit tot negativ
0
17-11-2008, ora 14:06
tziganu_miguel
Nu este medic/terapeut
tziganu_miguel
am fost la doctor si a zis k nu sunt insarcinata sunt ff fericita din acest punct de vedere, dar mi-a zis k am niste chistulete pe ovare kre trebuiesc tratate, miercuri merg sa-mi fac si o ecografie si sper sa fie totul bn, pana imi vine mentruatia mi-a dat niset pastile care se numesc utrogestan, as vrea sa va intreb dak a luat cineva pastile din astea ?ms moolt
0
19-11-2008, ora 17:54
tziganu_miguel
Nu este medic/terapeut
tziganu_miguel
am facut si ecogarfia si nu sunt
0
13-02-2016, ora 10:39
andreiii1
Nu este medic/terapeut
andreiii1
buna ziua...eu si prietena mea am avut un contact sexual (nu stiu daca e corect sa ii spun asa)... amandoi am avut lengeria intima pe noi dar doar ne-am jucat... este vreo posb ca sa ea sa ramana insarcinata? ea a fost un pic uda de la mn deoarece am facut in lengeria mea si dupa ea sa atins de mine...zona in care ea s-a udat e aproape de zona ei intima...sunt un pic stresat...stiu ca suna banal ptr unii dar chiar nu stiu
Adaugă un comentariu / răspuns
40 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce ai menstruații neregulate și ce poți face
  • Caracteristici ale ciclului menstrual ce ridică semne de întrebare
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Ciclul de două ori pe lună
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •