Avort in a patra saptamana
Buna!
Sunt foarte ingrijorata!
Acum 10 zile am avut un moment mai intim cu prietenul meu in care ne-am jucat putin. Eu eram imbracata, dar el nu. Problema este ca acesta a ejaculat fix intre picioarele mele. M-am sters repede, dar am simtit umezeala pana in zona genitala, pe piele. Am mai auzit ca nu exista sanse sa ramai insarcinata prin haine, dar a fost destul de mult material de la el si am simtit ca a ajuns pana la piele. Am ciclu neregulat (25-35 de zile), iar azi este ziua 35 si inca nu mi-a venit. M-am panicat destul de tare. In cat timp pot face un test de sarcina si care este cel mai bun? In cazul unei sarcini, cum se procedeaza si care sunt riscurile unui avort in a treia, a patra saptamana?
Sunt foarte ingrijorata!
Acum 10 zile am avut un moment mai intim cu prietenul meu in care ne-am jucat putin. Eu eram imbracata, dar el nu. Problema este ca acesta a ejaculat fix intre picioarele mele. M-am sters repede, dar am simtit umezeala pana in zona genitala, pe piele. Am mai auzit ca nu exista sanse sa ramai insarcinata prin haine, dar a fost destul de mult material de la el si am simtit ca a ajuns pana la piele. Am ciclu neregulat (25-35 de zile), iar azi este ziua 35 si inca nu mi-a venit. M-am panicat destul de tare. In cat timp pot face un test de sarcina si care este cel mai bun? In cazul unei sarcini, cum se procedeaza si care sunt riscurile unui avort in a treia, a patra saptamana?
7 comentarii
Poti cumpara de la farmacie un test de toata ziua sau daca vrei un rezultat mai sigur poti face analize de sange.Dar sa stii ca lichidul seminal cat si spermatozoizii traiesc in mediu umed si nu la soare pe haine.
Am inteles. Multumesc! Care test este cel mai sensibil si mai precis? Ideea este ca totul s-a intamplat foarte repede si m-am speriat pentru ca am vazut ca eram destul de umeda in zona genitala.
MINIM CINCI ZILE ATAT II IA UNUI SPERMATOZOID SA FECUNDEZE OVULUL, SI ORGANISMULUI FETEI SA SE PREGATEASCA SA ELIBEREZE OVULUL.
@ MaduMAria
Nu sunteti insarcinata ca nu a avut loc penetrarea.
Nu sunteti insarcinata ca nu a avut loc penetrarea.
Nu imi place ca tineretul din ziua de astazi si-ar ucide imediat copiii, fara sa clipeasca dar nu ar renunta la cateva clipe de placere...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dupa avort sangerez in fiecare zi...
- 2Pot face avort in 3 luni jumatate si ce riscuri sunt?
- 6avort in primele saptamani de sarcina
- 3am nevoie de pareri!
- 2E posibil ca o viroza cu febra de 38-39 timp de mai multe ore sa duca la un avort?
- 8Sarcina 13 sapt. pot face avort?
- 16sarcina dupa avort?:-s
- 25avort si sexul
- 13sarcina cervicala - stiti cazuri asemanatoare?
- 3cum si unde se poate efectua un avort si despre costul acestuia
- 5vizibilitatea sarcinii dupa patru saptamani jumatate
- 6In urma unui avort am decis sa imi implantez sterilet
- 9am crize epileptice si sunt insarcinata
- 3simptome post avort
- 1amenoreea dupa avort
- 2Ma dor sanii dupa avort
- 5doresc sa raman insarcinata cum fac
- 11De doua luni insa eu tot sunt slaba si imi este rau
- 4Sindromul Post Avort
- 14Ajutor! Iubita sau fosta mea iubita vrea sa faca avort
Mai multe informații despre: Sarcina saptamana 4 Avortul