sunt insarcinata? rog parerea unui medic
buna,
Am o mare nelamurire... pe 10 mai am facut sex neprotejat insa fara ejaculare in mine. Pe 21 mai mi-a venit cm insa mai putin de culoare mai deschisa decat de obicei. pe 9 iunie mi-a venit din nou cm insa normal de aceasta data cantitativ si culoare normala... m-a tinut pana pe 13 iunie.
insa de ieri am dureri in partea dreapta jos si ma doare spatele. ce poate fi? oare sunt insarcinata sau nu?
mentionez ca de pe 10 mai nu am mai avut nici un contact sexual
am facut si 2 teste de sarcina si au iesit negative
Am o mare nelamurire... pe 10 mai am facut sex neprotejat insa fara ejaculare in mine. Pe 21 mai mi-a venit cm insa mai putin de culoare mai deschisa decat de obicei. pe 9 iunie mi-a venit din nou cm insa normal de aceasta data cantitativ si culoare normala... m-a tinut pana pe 13 iunie.
insa de ieri am dureri in partea dreapta jos si ma doare spatele. ce poate fi? oare sunt insarcinata sau nu?
mentionez ca de pe 10 mai nu am mai avut nici un contact sexual
am facut si 2 teste de sarcina si au iesit negative
3 comentarii
Buna andru1adeea,
Daca testele de sarcina au fost facute corect (ca timp ma refer) sunt foarte mici sansele sa fie vorba de o sarcina. Simptomele tale sunt nespecifice si nu se poate pune un diagnostic fara un consult clinic/profil hormonal.
Daca testele de sarcina au fost facute corect (ca timp ma refer) sunt foarte mici sansele sa fie vorba de o sarcina. Simptomele tale sunt nespecifice si nu se poate pune un diagnostic fara un consult clinic/profil hormonal.
primul test l-am facut 30 mai seara cam pe la ora 18 si cel de al 2-lea l-am facut pe 9 dimineata iar pe la ora pranzului mi-a venit cm.
deci e posibil o sarcina?
deci e posibil o sarcina?
Putin probabil.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6doresc un raspuns va rog cat puteti de repede: e insarcinata?
- 11Sarcina? Sunt ingrijorata!!!
- 5daca folosesc anticonceptionale exista riscuri sa raman gravida?
- 4pot fi insarcinata?
- 9prezervativ ramas in vagin!!
- 7urgent! posibila sarcina???
- 4oare sunt insarcinata?
- 30insarcinata? astept un raspuns va rog!
- 8Exista sanse sa fii ramas insarcinata?
- 3din ce cauza poate fi astfel de menstruatie?
- 3risc de sarcina?
- 4Ar putea fi sarcina?
- 1sa mai fac un test de sarcina?
- 1insarcinata?
- 0sunt însărcinată?
- 3Pot ramane insarcinata? Ajutati-ma va rog!
- 0sunt insarcinata?
- 4Am nevoie de ajutor! Sunt insarcinata?
- 1Bună ziua, am o nelămurire legat de o posibila sarcina
- 2S-ar putea sa fiu insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: