Sunt insarcinata avand in vedere conditiile? Va rog ajutor.Sunt disperata

Am 18 ani si mi-am inceput viata sexuala de mai multi ani. Am relatii intime doar din cateva in cateva luni (cu aceeasi persoana, desigur), deci nu au loc foarte des, doar sa zicem intr-o saptamana de 3 ori, si apoi iar pauza de vreo 2 luni.
Problema este ca, dupa ce mi-a trecut ciclul, ziua urmatoare, am intretinut relatii sexuale, folosind prezervativ de la inceput pana la final. Atunci cand era momentul sa ejaculeze, a iesit din mine. Treaba asta s-a intamplat de 4 ori in aproximativ 2 saptamani. Deci mereu su protectie.
Trebuia apoi sa imi vina ciclul, si nu mi-a mai venit. Maine vor fi deja 2 saptamani de cand imi intarzaie ciclul. Sunt speriata si stresata, nu stiu ce sa mai fac! :(((
Am mai patit sa intarzaie, dar cel mai mult a intarziat doar 1 saptamana si 4 zile, si acum am intrat in panica.
Am verificat de feicare data prezervativul, nu in sensul ca l-am umplut cu apa, ci ca ne-am uitat amandoi atenti sa vedem daca nu e rupt si nu a fost.
Dar vad ca imi intarzaie asa mult... si nu stiu ce sa mai cred. oare am omis ceva? Ce sa fac? :(
Mentionez ca acum nu pot lua sa fac test de sarcina pentru ca m-am mutat de curand in alt oras la niste rude, si nu prea ma lasa sa ies afara fara careva dintre ei, pe motiv ca sa nu ma pierd, desi treaba ma cam supara.
Va rog sa ma ajutati.
Problema este ca, dupa ce mi-a trecut ciclul, ziua urmatoare, am intretinut relatii sexuale, folosind prezervativ de la inceput pana la final. Atunci cand era momentul sa ejaculeze, a iesit din mine. Treaba asta s-a intamplat de 4 ori in aproximativ 2 saptamani. Deci mereu su protectie.
Trebuia apoi sa imi vina ciclul, si nu mi-a mai venit. Maine vor fi deja 2 saptamani de cand imi intarzaie ciclul. Sunt speriata si stresata, nu stiu ce sa mai fac! :(((
Am mai patit sa intarzaie, dar cel mai mult a intarziat doar 1 saptamana si 4 zile, si acum am intrat in panica.
Am verificat de feicare data prezervativul, nu in sensul ca l-am umplut cu apa, ci ca ne-am uitat amandoi atenti sa vedem daca nu e rupt si nu a fost.
Dar vad ca imi intarzaie asa mult... si nu stiu ce sa mai cred. oare am omis ceva? Ce sa fac? :(
Mentionez ca acum nu pot lua sa fac test de sarcina pentru ca m-am mutat de curand in alt oras la niste rude, si nu prea ma lasa sa ies afara fara careva dintre ei, pe motiv ca sa nu ma pierd, desi treaba ma cam supara.
Va rog sa ma ajutati.
5 comentarii

Buna ziua.
Cel mai simplu ar fi intradevar sa faceti un test de sarcina. De asemenea, daca ati putea consulta un ginecolog, in urma unei ecografii ar putea sa va spuna daca este vorba de o sarcina sau daca este o alta cauza a acestei perioade de amenoree (intarzierea menstruatiei).
Cel mai simplu ar fi intradevar sa faceti un test de sarcina. De asemenea, daca ati putea consulta un ginecolog, in urma unei ecografii ar putea sa va spuna daca este vorba de o sarcina sau daca este o alta cauza a acestei perioade de amenoree (intarzierea menstruatiei).

In situatia in care sunt, nu prea am sanse sa pot merge la un ginecolog.

desi sunteti in alt oras la rude,
-mergeti la facultate?
- ii ajutati pe ei?
TOT va trebui sa iesiti din casa SI singura...
cele bune
-mergeti la facultate?
- ii ajutati pe ei?
TOT va trebui sa iesiti din casa SI singura...
cele bune

buna tuturor.am si eu o intrebare.am 21 de ani.ultima mea relatie sexuala neprotejata a avut loc in urma cu 3 luni.am facut test si rezultatul este negativi, ciclul nu a intirziat totul normal doar ca am observat ka a aparut parca burtica.cum as putea sa aflu mai precis daca sunt sau nu insarcinata.multumesc mult si bafta tuturor

Intrebarea mea este simpla. Mi-a intarziatt ciclul 3 zile, nu am niciun simptom.Ciclul meu este foarte regulat - 28 de zile. Daca fac testul acum, pot lua de bun rezultatul? Merg si la sala si as vrea sa aflu cat mai rpd pentru a nu periclita sarcina, daca aceasta exista.
Multumesc
Multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Imi intarzie menstruatia.. sunt foarte speriata!
- 66roaccutane si efectele adverse
- 10ajutati-ma va rog...
- 4probleme ginecologice
- 37Ma poate ajuta cineva ?!
- 13Intarzierea ciclului menstrual.. ajutati-ma, va rog!
- 6Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?
- 17pilula contraceptiva
- 1Intarziere ciclu
- 2Intarziere menstruatie dupa anticonceptionale
- 2Probleme cu menstruatia va rog raspundeti
- 3Sangerare de implantare sau Ciclu ? Ajutor !
- 1Posibil gravida?
- 1Mi-a întârziat ciclu 2 luni, am facut test si este negativ..!!
- 0Insarcinata sau nu?
- 1Lipsa menstruatie
- 13Întârziere menstruație
- 0Sunt gravida?
- 0Întârziere menstruatie
- 0Menstruația după anticoncepționale Yasmin
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual Sarcina la adolescente
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: