Sunt insarcinata ?
Luna trecuta am avut primul conact sexual protejat, iar luna asta mi-a venit menstruati normal, chiar cu 2 zile inainte insa acum ma doare burta, cred ca si ovarele. as putea fi insarcinata ? sunt foarte stresata
3 comentarii
Nu am inteles daca tocmai ti-ai inceput viata sexuala sau nu.Dar oricum, daca ti-a venit menstruatia (si ai avut si contact sexual protejat), chiar nu ai de ce sa-ti faci griji.Durerea ovarelor poate fi datorate unei raceli, ovulatiei, poate fi indusa, chiar. Stai linistita, din ce ai mentionat nu are cum sa apara o sarcina.Nu trebuie sa te sperii daca menstruatia iti vine mai devreme, ciclul menstrual poate fi diferit in fiecare luna.
Revin cu o alta intrebare..mi-am facut testul de sarcina si mi-a iesit negativ insa am niste dureri groaznice de burta si stare de greata. Ce poate fi ?
daca ti-a venit menstruatia, dupa ti-ai facut testul de sarcina si a iesit negativ, nu ai cum sa fi insarcinata..Fa un control, nimeni nu poate sa-ti zica sigur ce ai.Poate nu sunt doar stari induse din cauza stresului, si ai ceva acolo.Dar o sarcina, dupa tot ce ai scris..Mai citeste cate ceva despre sexul protejat.Poti folosi metoda calendarului si actul sa fie protejat in acelasi timp, pentru mult mai putin stres -
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2e posibil sa fiu insarcinata?
- 5menstruatie care imi intarzie din nou sau sunt insarcinata?
- 2Sunt insarcinata?
- 1Pot ramane insarcinata?
- 4AJUTOR, URGENT! Am nevoie de o parere specializata, sunt foarte speriata!
- 17Am nevoie de un raspuns, va rog! Sunt insarcinata?
- 0oare sunt insarcinata?
- 2AC cu intarziere-sarcina?
- 0Sunt insarcinata?
- 2Anticonceptionalele... + simptome de sarcina
- 2Exista posibilitatea unei sarcini?
- 1Ajutati-ma, va rog! care este pericolul de sarcina?
- 4pot sa rămân însărcinată. Vă rog ajutaţi-ma!
- 1Posibilitatea de a fi insarcinata
- 13Sarcina sau o dereglare hormonala?
- 0Ciclul menstrual întârzie
- 1Pot fi însărcinată?
- 2Mai sunt sau nu virgina ? Am luat vreo boala cu transmitere sexuală ?
- 0Risc sarcina
- 2Posibil sa fiu însărcinată.
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: