Sunt insarcinata ?

Luna trecuta am avut primul conact sexual protejat, iar luna asta mi-a venit menstruati normal, chiar cu 2 zile inainte insa acum ma doare burta, cred ca si ovarele. as putea fi insarcinata ? sunt foarte stresata
3 comentarii

Nu am inteles daca tocmai ti-ai inceput viata sexuala sau nu.Dar oricum, daca ti-a venit menstruatia (si ai avut si contact sexual protejat), chiar nu ai de ce sa-ti faci griji.Durerea ovarelor poate fi datorate unei raceli, ovulatiei, poate fi indusa, chiar. Stai linistita, din ce ai mentionat nu are cum sa apara o sarcina.Nu trebuie sa te sperii daca menstruatia iti vine mai devreme, ciclul menstrual poate fi diferit in fiecare luna.

Revin cu o alta intrebare..mi-am facut testul de sarcina si mi-a iesit negativ insa am niste dureri groaznice de burta si stare de greata. Ce poate fi ?

daca ti-a venit menstruatia, dupa ti-ai facut testul de sarcina si a iesit negativ, nu ai cum sa fi insarcinata..Fa un control, nimeni nu poate sa-ti zica sigur ce ai.Poate nu sunt doar stari induse din cauza stresului, si ai ceva acolo.Dar o sarcina, dupa tot ce ai scris..Mai citeste cate ceva despre sexul protejat.Poti folosi metoda calendarului si actul sa fie protejat in acelasi timp, pentru mult mai putin stres -

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pot ramane insarcinata de la lichidul de lubrifiere?
- 6va rog raspundeti-mi..sunt disperata: sarcina?
- 4sunt ingrijorata... sarcina?
- 5sunt gravida?
- 9care sunt sansele sa fiu insarcinata?
- 4pot fi insarcinata?
- 5in ultima perioada facem cu prezervativ... s-ar putea sa fiu gravida?
- 3pot ramane insarcinata?
- 3testul de sarcina are a 2-a linie foarte putin vizibila ce sa inteleg sunt sau nu insarcina?
- 7sper sa imi raspunda si mie cineva intr-un final.
- 0exista posibilitatea sa fiu insarcinata?
- 1posibila sarcina?
- 4pot ramane insarcinata fara penetrare?
- 2Poate fi insarcinata?
- 2Posibila sarcina?
- 2Primul act sexual.
- 1Să repet testul? Vă rog, caut un răspuns!
- 7AS PUTEA FI INSARCINATA ?? URGENT VA ROG
- 4Sarcina
- 1A ramas insarcinata??? Ajutorrrrr!!!!!
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: