de cateva saptamaniii ma doare usor burta mai exact pe mijloc jos

01-09-2009
nicoo
Nu este medic/terapeut
nicoo
buna va rog ajutati'ma sunt speriata si mie frica de doctorii .. am o problema de cateva saptamaniii ma doare usor burta mai exact pe mijloc jos sub burta si ma simt naspa simt ca acolo nu am nimic in mn oare dece ce sa am am avut menstruatie acum o saptamana oare sa fi ramas iara anu acesta am avut un avort primul din viata mea am doar 17 ani oare sa fi patit ceva din cauza asta:(( va rog ajutatima sunt disperata
4 comentarii
0
01-09-2009, ora 18:16
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
contează şi avortul, in sensul că dacă nu s-a tratat cum trebuie la momentul respectiv e posibil să te fi ales şi cu o infecţie. ar trebui să consulţi totuşi un ginecolog. durerea aşa cum o descrii poate fi de la orice: infecţie urinară, genitală şi chiar apendicită. nu te teme, nu ţi face nimeni nimic
0
01-09-2009, ora 18:26
nicoo
Nu este medic/terapeut
nicoo
am fost operata de apendicita deci exclud varianta asta iar dupa avort mi'a dat tratament nu am avut probleme pana acum :( luna trecuta inainte cu cateva zile de menstruatie am avut cateva acte sexuale primul a fost neprotejat dar a 2a zi am luat postinol si porma am avut iar neprotejat e iar a 3 a zii ne'am protejat dar sa rupt prezervativu fara sa stim cand am vazut el deja isi daduse drumu unde nu trebuia deci el sia dat drumu de 3 ori in mn 3 zile la rand si am luat postinol 2 dar dupa ce le'am luat pe aman2 el sia mai dat drumu cand sa rupt prezervativul. e posibil sa fi ramas chiar daca mia venit ciclu dupaia :(
0
01-09-2009, ora 20:41
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Spune si tu, esti minora si deja ai un avort si ai apelat si la Postinor !!! Si tot nu te inveti minte, in continuare ai relatii sexuale neprotejate, prezervativul nici tu nici partenerul tau care, banuiesc, e la fel de nestiutor ca si tine, nu stiti sa-l folositi corect, iar acum banuiesti ca ai fi iar insarcinata. Dupa ce ti-a venit ciclul ai mai avut relatii neprotejate ? Daca nu, nu esti insarcinata ; e posibil sa fi racit sau sa te fi ales cu o infectie genitala.Ar fi bine sa te vada un ginecolog, nu ai de ce sa te temi, doctorii te invata numai de bine, chiar daca ridica putin tonul la tine, poate ca pe buna dreptate, ca altadata sa tii cont de sfaturi. Iti poate indica si o metoda contraceptiva sigura, ca sa nu mai ai probleme in viitor.Deci capata curaj si mergi la un cabinet particular de ginecologie, caci nu-ti va anunta nimeni parintii.Numai bine!
0
01-09-2009, ora 21:04
nicoo
Nu este medic/terapeut
nicoo
va multumesc mult pt sfaturii am sa ma duc sa'mi fac o consultatie cat de curand si nu imi fac grijii sa nu afle parintii ei sunt k mi'am inceput viata sexuala.. va multumesc inca odata :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Crampe la ovare - ce ar putea fi
  •