sunt gravida? ce medicamente?

trebuia sa mi vina pe 10 martie si nu mi-a venit. eu ma protejez cu prezervativ si nu s-a intamplat nciiodata niciun accident neplacut. exista vreo sansa? si ce ar trebui sa fac daca nu mai imi vine? am citit pe net despre duphaston si de faptul ca se ia cu estrogeni dar nu am gasit niicun estrogen. adica numele de la niciun estrogen. si am mai citit ca daca sunt gravida in luna foarte mica se poate face o aspiratie a continutului uterin si rapid asa... nu prea as vrea, dar nu pot nici sa cresc copilul.
4 comentarii

Pai sincer decat avort medicamentos, mai bine prin aspiratie sub supravegherea medicului. Un test de sarcina facut la prima urina de dimineata ar trebui sa iti spuna daca esti insarcinata sau nu. Cumpara un test de sacina, fa-l si daca esti insarcinata mergi la un planning fam. (eu asta iti recomand), un cabinet particular sau o maternitate. Nu te-as sfatui sa incerci sa faci un avort medicamentos de una singura pentru ca, din cate am auzit, ai putea sa ramai cu "reziduri" cum ar fi placenta in tine...si doamne fereste de urmari.

ah nu nu ma refeream sa fac ceva singura acasa. ma gandeam daca nu cumva ciclul nu mi a venit din alte motive decat sarcina, daca exista ceva pentru ca sa fac sa mi vina ciclul. stiam ca se ia duphaston dar cred ca se ia impreuna cu ceva. nu sunt gravida. am facut test. :)

:D bine ca nu esti insarcina! pai ar putea fi multe cauze...chist, infectie vaginala, urinala, spres, alimentatie, insomnie, boli cadio-vasculare. e o derglare hormonala, un control la medic si se rezolva..din cate am intelas de la o prietena iti poate declansa pe loc medicul. Eu zic sa ma astepti un pic decat sa apelezi la medicamente si daca tot intarzie sa apara sa megi la control

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11o sa innebunesc din cauza atator intrebari :-<
- 4sunt ingrijorata... sarcina?
- 2mi-e teama de sarcina
- 4S-ar putea sa fiu insarcinata?
- 6o mica nelamurire: menstruatie dereglata sau sarcina?
- 8pot fi insarcinata? raspundeti-mi urgent
- 5oare sunt gravida?
- 9Sarcina sau menstruatie neregulata?
- 12E virgina si a ramas insarcinata
- 8Sunt insarcinata?
- 1se poate sa fiu însărcinată?
- 3anticonceptionale luate la ore diferite = sarcina?
- 0Prietena mea e posibil sa fi ramas insarcinata? Ajutor, va rog!
- 1dezvirginarea si sarcina
- 0Sunt insarcinata?
- 1Ciclul menstrual
- 3Sarcina posibila?
- 1Despre sex la menstruatie
- 1Sarcina? Am avut un contact sexual protejat in prima zi de menstruație
- 3Posibilitate de sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: