sunt disperata! imi ies pe fese tot timpul cosuri
am o problema cam delicata si imi este foarte rusine sa ma duc la un doctor...de aceea am apelat la acesta cale...imi ies pe fese tot timpul cosuri...de cativa ani..vara se inmultesc, dar am si iarna..deci nu ar putea fi de la caldura neaparat, cred eu.dar sunt foarte multe si ma si dor cateodata..apar ca petele din acelea de zona zoster daca stiti cu multe bubite la un loc...si pielea este rosie si foarte aspra.am incercat cu unguent de galbenele si tot felul de produse pt acnee dar tot apar...sunt disperata pt k sunt inestetice mai ales vara la mare mi-e ff rusine..daca puteti sa ma ajutati va rog!!!!multumesc!
2 comentarii
Cred ca e vorba de o stafilococie cutanata, dar evident, nu pot fi sigur daca nu vad. Daca e asa, un tratament cu antibiotic de tipul oxacilina ar fi util. De asemenea, exista un profil hormonal care favorizeaza aceasta stafilococie cutanata, fiind bine-venite niste dozari hormonale si un consult endocrinologic.
ceea ce imi spui mi se pare cam exagerat.totusi sunt lucruri serioase cu tratament hormonal, antibiotice...si in plus am doar pe partea dorsala..nu mai am in alta parte, nici macar pe spate sau pe fata...oricum mersi mult de raspuns!!am auzit ca tinctura de propolis ar avea efect, asa ca o sa incerc cu asta prima oara...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23un fel de cos in zona vaginala
- 2cred ca sunt niste cosuri de fapt, insa au o forma destul de mare si sunt f dureroase
- 3ce sa fac cu cosurile?
- 3Cand apar cosurile?
- 4cosuri aparute dupa intreruperea anticonceptionalelor
- 3cosuri albe in jurul penisului si pe el
- 5Iritatii pe fese, cosuri si semne lasate de acestea.
- 3Bubite pe spate!
- 3inainte cu o saptamana sa imi vina ciclu imi apar cosuri
- 5:In urma cu o luna de zile mi-a aparut un cos in barbie.. acum sunt mai multe si se extind
- 4Cosuri in cap
- 6de ceva vreme am fata plina de cosuri mari si dureroase
- 1Cosuri multe pe pielea spatelui
- 6Acnee care nu mai trece
- 1cred ca o infectie a scalpului
- 1Cos/Chist incheietura
- 0Stafilococ pseudomnas (bacilul pioceanic)
- 2Cosuri purulente scalp barbat
- 4Ajutati-ma va rog - o multime de cosulete rosii pe spate si umeri si nu stiu ce sa ma fac
Mai multe informații despre: cosurile cosurile pe fese
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: