Alergie material masca
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati urgent cu urmatoarea problemă, am fost la dermatolog dar din pacate nu a considerat ca e mare problemă cu ce ma confrunt si in afara de niste lotiune tonică, crema hotratanta de la avene nu am primit altceva.
Deci de cateva luni cand lucrez de la birou ma umplu de cosuri pe fata in zona gatului si barbiei pana spre urechi..excact zona acoperita de masca. Cand lucrez de acasa acestea incep sa treaca. Recomandati mi sa folosesc ceva sa le.previn si sa le usuc mai repede pe acestea care pe am deja, sunt disperata cand imi vad fata plina de cosuri, inainte având un ten foarte curat.
Multumesc frumos.
Va rog sa ma ajutati urgent cu urmatoarea problemă, am fost la dermatolog dar din pacate nu a considerat ca e mare problemă cu ce ma confrunt si in afara de niste lotiune tonică, crema hotratanta de la avene nu am primit altceva.
Deci de cateva luni cand lucrez de la birou ma umplu de cosuri pe fata in zona gatului si barbiei pana spre urechi..excact zona acoperita de masca. Cand lucrez de acasa acestea incep sa treaca. Recomandati mi sa folosesc ceva sa le.previn si sa le usuc mai repede pe acestea care pe am deja, sunt disperata cand imi vad fata plina de cosuri, inainte având un ten foarte curat.
Multumesc frumos.
3 comentarii
Puteti folosi Kurac 1 aplicatie/zi seara cateva luni.
Mi s-a recomandat de la farmacie Duac gel. Ce parere aveti? Si 1 pastila pe zi acneminum.
Am parerea ca farmacistii nu ar trebui sa vanda medicamente care se elibereaza doar cu prescriptie medicala, in lipsa acesteia. Dar asa e la noi. Daca vi l-ati cumparat il puteti folosi 2-3 luni, apoi este de preferat sa treceti pe ceva fara antibiotic pentru intretinere. Suplimentele nu ajuta foarte mult, dar probabil ca nici nu strica.
Sanatate!
Sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5negi si alunite pe git si decolteu
- 3ce sa fac cu cosurile?
- 3Cand apar cosurile?
- 3alergie sau infectie?
- 7abces mare pe obraz
- 1tinctura?
- 7foarte multe cosuri pe fata, gat si spate, la aproximativ 3 luni dupa ce am incetat sa mai iau AC
- 1Cosuri pe spate.
- 3Bubite pe spate!
- 12M-am hotarat sa le iau yasmin in primul rand pt ten
- 7Pete rosi si cosuri pe fata
- 1Cosurile nu mai trec
- 2acnee provocata de mercilon?
- 0cosuri sub piela la subrat
- 5Cosuri - Rezolvare ?
- 2Cosuri 'enervante'
- 6Acnee care nu mai trece
- 4Coș sub bărbie
- 1Acneea corporală