ce se intampla pe fata mea?
Tot eu, fata vindecata de varicela de 2 sapt.:) De cateva zile, mi-a aparut pe fatza ca un fel de iritatzie, care ma mananca (nu foarte tare)si parca simt o vaga senzatie de usturime.Nu am mai avut astfel de probleme cu tenul, doar cosulete pt ca am tenul gras.Totusi, zilele astea nici macar nu m-am mai machiat si, inafara de demachiant si apa termala nu am mai folosit nimik altceva.Poate recidiva varicela?Poate fi vorba de o alergie?
4 comentarii
Probabil ai facut o dermatita seboreica. Poti incerca un tratament cu Advantan crema, o aplicatie dimineata, timp de 4-5 zile si Lomexin crema, seara, timp de 10 zile.
S-ar putea sa aveti mare dreptate.Am cautat pe net despre aseasta afectiune si printre cauze declanshatoare am gasit<<folosirea de lotiuni care usuca pielea, care contin alcool>>.Cat am avut varicela mi-am dat in prostie cu MIXTURA MENTOLATA(care are si alcool si proprietatea de a usca)
Mai poate fi si altceva sau este sigur vb de acesta dermatita seborecica?
Va multumesc mult pt raspuns!!!
Mai poate fi si altceva sau este sigur vb de acesta dermatita seborecica?
Va multumesc mult pt raspuns!!!
Medicul treb. sa-ti spuna sa nu dai cu mixtura pe fata! Asculta-l pe Miodorin42.
uuuf, exact ce spuneam si la celalalt subiect!para-se k am intrat pe mana unei neprofesioniste.Nu mai zic ca din cauza porcarii asteia de mixtura mi s-au rupt cateva bubitze pt ca se intarise in asa hal incat numai prin frecare am putut sa o dau jos de pe fatza:(( oooof
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2cred ca sunt niste cosuri de fapt, insa au o forma destul de mare si sunt f dureroase
- 3cosuri foarte multe pe fata
- 5cosuri nu mai suport
- 3ce sa fac cu cosurile?
- 16Bubite pe piept umeri si spate
- 5fetita mea (2 ani si 4 luni) are spatele plin de bube!
- 44Bubite rosii pe piele cu mancarimi, rog raspuns.
- 4baietelul meu a facut varicela
- 4cat timp sa continui tratamentul?
- 18Acneea - o mare problemă!
- 12M-am hotarat sa le iau yasmin in primul rand pt ten
- 1Cosurile nu mai trec
- 1De la cosuri
- 0Cosuri pe picioare provoaca mancarimi si devin rani.
- 4Cosuri in cap
- 2Acnee pe frunte
- 0Risc de varicela in sarcina?
- 0Bolnav de varicela intrat in contact cu persoane suferinde de aceeasi afectiune
- 0Vitamine dupa varicela
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: