Sunt derutata in ceea ce privesc zilele fertile
Buna, am o rugaminte la dumneavoastra. sunt derutata in ceea ce privesc zilele fertile. tocmai am avut act sexual, azi 4 iulie, iar ciclul mi-a inceput in 23 iunie si a durat pana in 28. ma intreb care e posibiliattaea sa raman insarcinta. mentionez ca in mai in 24 a fost prima perioada de menstruatie. durata de menstruatie tine pana la 5-6 chiar si 7 zile. va rog frumos sa ma ajutati ! multumesc!
1 comentarii
Pentru femeile care au un ciclu menstrual de 28 de zile, ovulatia are loc aproximatix 14 zile dupa inceperea ciclului mentrual.Avand in vedere ca menstruatiile sunt regulate, teoretic incepand de astazi si pana pe 9 iulie este perioada fertila.
Exista calculatoare Ovulatie pe internet unde puteti afla exact cand sunteti la ovulatie. ( http://www.sanatate.org/teste/ovulatie.php)
Pentru a afla daca ati ramas insarcinata trebuie sa faceti un test de sarcina dupa 3-4 saptamani de la contactul sexual sau daca va intarzie menstruatia la o saptamana dupa.
Exista calculatoare Ovulatie pe internet unde puteti afla exact cand sunteti la ovulatie. ( http://www.sanatate.org/teste/ovulatie.php)
Pentru a afla daca ati ramas insarcinata trebuie sa faceti un test de sarcina dupa 3-4 saptamani de la contactul sexual sau daca va intarzie menstruatia la o saptamana dupa.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1fertilitate la 50 de ani
- 1test de fertilitate
- 7dak e scurgere alba gelatinoasa..e perioada fertila
- 5Cate sanse exista sa raman insarcinata?
- 8Dupa 7 luni cu logest, pot ramine insarcinata?
- 9boala crohn si sansele de a avea copiii
- 4conizatie-fertilitate
- 1anticonceptionalele si fertilitatea
- 12Cum aflu daca pot avea copii?
- 13suntem sau nu fertili?
- 7Singura sansa este FIV-ul?
- 4O sa am probleme de fertilitate, potenta?
- 6fertil dupa varicocel?
- 1imi este greu sa identific perioada fertila. Este vreo sansa sa ramin insarcinata?
- 0Sunt insarcinata?
- 0am facut analize pentru fertilitate
- 0FSH marit
Mai multe informații despre: Fertilitatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: