In care zi s-a produs fertilizarea?
buna ziua,
va rog lamuriti-ma, la un ciclul de 26 cand este perioada fertila? la 29 aug. mi-a venit CM m-a tinut 6 zile, iar pe data de 9 si 10 sept. am facut-o neprotejat, iar datele de 11, 12, 13, am facut-o protejat, iar data de 16 sep. neprotejat. Am ramas insarcinata. In care zi s-a produs fertilizarea?
va rog lamuriti-ma, la un ciclul de 26 cand este perioada fertila? la 29 aug. mi-a venit CM m-a tinut 6 zile, iar pe data de 9 si 10 sept. am facut-o neprotejat, iar datele de 11, 12, 13, am facut-o protejat, iar data de 16 sep. neprotejat. Am ramas insarcinata. In care zi s-a produs fertilizarea?
7 comentarii
Perioada fertila a fost din 07.09 pana in 12.09, ovulatia fiind in 10.09.Practic in oricare din zilele astea puteai ramane insarcinata, mai ales in 10.09.
buna ziua, am o nelamurire, iau anticonceptionale de 2 ani de zile si am facut un tratament de 5 zile cu antibiotic si am facut sex neprotejat..as putea ramane insarcinata?asta s-a intamplat inainte cu 4-5 zile de menstruatie..
Pe durata tratamentului cu antibiotic si cca 1 saptamana dupa tratament este necesara protectie suplimentara. Exista o sansa, dupa 2-3 saptamani de la contact, dc iese negativ dupa 3 saptamani ar tb sa fie ok.
ok, multumesc frumos..chiar daca mi-a venit ciclul ar trebui sa-mi fac un test de sarcina ?
In principiu nu. daca mai ai pb ne poti scrie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1fertilitate la 50 de ani
- 7dak e scurgere alba gelatinoasa..e perioada fertila
- 3perioada fertila explicatii
- 16Mai am sanse sa fiu fertila?
- 5Cate sanse exista sa raman insarcinata?
- 8Dupa 7 luni cu logest, pot ramine insarcinata?
- 9boala crohn si sansele de a avea copiii
- 4conizatie-fertilitate
- 7se poate sa fi ramas insarcinata?
- 1anticonceptionalele si fertilitatea
- 12Cum aflu daca pot avea copii?
- 14Cand este perioada fertila?
- 4O sa am probleme de fertilitate, potenta?
- 6fertil dupa varicocel?
- 1imi este greu sa identific perioada fertila. Este vreo sansa sa ramin insarcinata?
- 0am facut analize pentru fertilitate
Mai multe informații despre: Fertilitatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: